Στην Kyndryl εντάσσεται ο Χρίστος Γιακουμής

Στην ομάδα της Kyndryl, του μεγαλύτερου παρόχου υπηρεσιών υποδομής πληροφορικής στον κόσμο, εντάχθηκε πρόσφατα ο Χρίστος Γιακουμής στα πλαίσια της διαρκούς ενίσχυσης και αναβάθμισης της εταιρείας στην Κύπρο και διεθνώς.

Ο Χρίστος αναλαμβάνει καθήκοντα CEE&EM Security Associate Partner και θα έχει διευρυμένο ρόλο για την περιοχή της κεντρο-ανατολικής Ευρώπης και της ανατολικής Μεσογείου, με στόχο να βοηθήσει την Kyndryl να αξιοποιήσει νέες ευκαιρίες που προκύπτουν από στρατηγικές συνεργασίες με πελάτες σε θέματα Ψηφιακής Ασφάλειας σε τομείς όπως ο δημόσιος , ο τραπεζικός και ευρύτερα ο ιδιωτικός ο τομέας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την προσθήκη του Χρίστου στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι πως θα συμβάλει στην περαιτέρω βιώσιμη ανάπτυξη της Kyndryl σε περιφερειακό επίπεδο. Αποτελεί ένα από τους στόχους μας να δώσουμε την ευκαιρία σε Κύπριους επαγγελματίες να έχουν ρόλους και εκτός Κύπρου ώστε να εμπλακούν σε διεθνή έργα και να αξιοποιήσουν το ενοποιημένο μοντέλο και τα Κέντρα Υπηρεσιών (Client Innovation Centres) της Kyndryl», σχολίασε ο Απόστολος Λεωνιδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Kyndryl Ελλάδας και Κύπρου.

Από την πλευρά του, ο Χρίστος Γιακουμής σχολίασε: «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πλέον μέρος της ομάδας της Kyndryl, ενός από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Στόχος μου είναι να συμβάλω στις προσπάθειες για τοποθέτηση της εταιρείας στην κορυφή σε σχέση με μεγάλα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, με την κυβερνοασφάλεια και ανθεκτικότητα να λειτουργούν ως καταλυτικό επιχειρηματικό εργαλείο». 

Ο Χρίστος έχει περισσότερα από 15 χρόνια σχετικής εμπειρίας στον τομέα του Information Security με ειδίκευση στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τοπικούς και διεθνείς πελάτες για την ανάπτυξη και ενίσχυση της ασφάλειας και της ανθεκτικότητας των οργανισμών τους στον κυβερνοχώρο. Πριν από την ένταξή του στην Kyndryl, ήταν διευθυντής και επικεφαλής των υπηρεσιών Cyber Security & Digital Trust στην KPMG Κύπρου. Προηγουμένως εργάστηκε στην Thales e-Security στο Ηνωμένο Βασίλειο για τρία χρόνια ως Μηχανικός Λογισμικού στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης. Είναι κάτοχος BSc στην Επιστήμη Υπολογιστών/Μηχανικής Λογισμικού με Επιχειρηματικές Σπουδές και MSc στην Ασφάλεια Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  • Σχετικά με την Kyndryl

Η Kyndryl (NYSE: KD) είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών IT στον κόσμο, εξυπηρετώντας χιλιάδες εταιρικούς πελάτες σε περισσότερες από 60 χώρες. Η εταιρεία σχεδιάζει, κατασκευάζει, διαχειρίζεται και εκσυγχρονίζει πολύπλοκα, κρίσιμα για τη λειτουργία των επιχειρήσεων πληροφοριακά συστήματα από τα οποία εξαρτάται η καθημερινή λειτουργία της παγκόσμιας οικονομίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.kyndryl.com .

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται