Η Έλενα Μανιατοπούλου Χατζηπαναγή αναλαμβάνει Partner στην RSM Cyprus

Η Έλενα Μανιατοπούλου Χατζηπαναγή αναλαμβάνει τον τομέα των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στην RSM Cyprus, ως Partner.  

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2022, η Έλενα Μανιατοπούλου Χατζηπαναγή, ιδρύτρια της εταιρείας ForwardMindsets, αναλαμβάνει ως Partner στην RSM Cyprus τον τομέα των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού (HR advisory services).  Η συνεργασία αυτή έχει ως στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που αφορά τους τομείς του ανθρώπινου δυναμικού και coaching.

Η Έλενα είναι κάτοχος των πτυχίων BSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο LaVerne και MSc στην Οργανωσιακή Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Βirkbeck του Λονδίνου. Επί του παρόντος είναι υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κύπρου στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης.

Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη Ψυχομετρική Αξιολογήτρια από το British Psychological Society (BPS), διαπιστευμένη coach/mentor στο επίπεδο Senior Practitioner του European Mentoring & Coaching Council (EMCC), διαπιστευμένη team coach στο επίπεδο Practitioner του EMCC και πιστοποιημένη 3 Brains Coach, που εξειδικεύεται στην εφαρμογή επιτυχημένων τεχνικών της νευροεπιστήμης στον τομέα του coaching.

Την τελευταία εικοσαετία, η Έλενα Μανιατοπούλου Χατζηπαναγή διακρίθηκε επαγγελματικά στην επιχειρηματική διαχείριση και ειδικότερα στη διεύθυνση τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού, στη δημιουργία και εφαρμογή εταιρικών στρατηγικών καθώς και στη συμβουλευτική, την κατάρτιση και coaching.   

Ως Partner των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού της RSM Cyprus, η Έλενα θα παρέχει καινοτόμες, εξατομικευμένες λύσεις διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και θα αποτελεί τον αξιόπιστο επιχειρηματικό συνεργάτη των πελατών μας.

Σε σχετική του δήλωση ο Γιώργος Θεμιστοκλέους, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Cyprus, αναφέρει, «Με χαρά καλωσορίζουμε την Έλενα στην ομάδα μας, η οποία θα ηγείται του τομέα των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού. Η συνεργασία με την Έλενα είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα υλοποίησης της δέσμευσής μας ως RSM στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στην αγορά.  Η πολυδιάστατη γνώση και εμπειρία της Έλενας θα υποστηρίξει σημαντικά τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού των πελατών μας και παράλληλα θα εστιάζει στη δημιουργία ισχυρών σχέσεων και ευκαιριών για την RSM».      

Η Έλενα πρόσθεσε, "Χαίρομαι ιδιαίτερα που εντάσσομαι στη δυναμική ομάδα της RSM Cyprus, μιας τόσο ισχυρής και ανθρωποκεντρικής εταιρείας. Ως νέος συνεργάτης της RSM Cyprus, στοχεύω στο να παρέχω και να υποστηρίζω νέους και υφιστάμενους πελάτες μέσα από ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών που σχετίζονται με τον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, όπως η προσέλκυση και διαχείριση ταλέντων, η επαγγελματική κατάρτιση, η διαχείριση της απόδοσης, η εργασιακή δέσμευση, η αξιολόγηση θέσεων εργασίας και το coaching στελεχών και ομάδων. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την τοπική και διεθνή ομάδα της RSM και να υποστηρίξω το πελατολόγιό μας παρέχοντας λύσεις στα θέματα που σχετίζονται με το ανθρώπινο δυναμικό τους".

Με γραφεία σε Λεμεσό, Πάφο και Λευκωσία, η RSM Cyprus συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων παρόχων επαγγελματικών υπηρεσιών, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο φάσμα ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η RSM Cyprus αποτελεί μέρος της RSM International, του 6ου μεγαλύτερου διεθνούς δικτύου ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως. Το δίκτυο της RSM επεκτείνεται σε 123 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των 40 μεγαλύτερων επιχειρηματικών κέντρων του κόσμου. Ως RSM, διαθέτουμε εργατικό δυναμικό άνω των 51.000 ατόμων, σε περισσότερα από 860 γραφεία σε Ευρώπη, Αφρική, Ασία-Ειρηνικού, ΜΕΝΑ, Λατινική και Βόρεια Αμερική.    

Δειτε Επισης

Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο