Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της TUS Airways

Η TUS Airways με χαρά ανακοινώνει τον διορισμό του Ahmed Aly στη θέση του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) της εταιρείας. Ο Ahmed θα είναι στο «τιμόνι» του μετασχηματισμού, της ανάπτυξης και της στρατηγικής κατεύθυνσης της TUS Airways, η οποία στοχεύει στην επίτευξη εξαιρετικά φιλόδοξων στόχων ως η κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Κύπρου.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των μετόχων, ο Ken Woolley και η GKL (Global Knafaim Leasing) δήλωσαν: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του Ahmed στην TUS Airways ως Διευθύνων Σύμβουλος. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η εκτεταμένη εμπειρία του και η καινοτόμος προσέγγισή του στον τομέα των αναπτυσσόμενων αεροπορικών εταιρειών θα μας οδηγήσουν στην επίτευξη των εξαιρετικά φιλόδοξων στόχων μας: να είμαστε ο πιο δημοφιλής αερομεταφορέας και να ενισχύσουμε την ηγετική θέση της εταιρείας όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου».

Ο Ahmed είναι ένας έμπειρος ηγέτης στον τομέα της αεροπλοΐας με εκτενή εμπειρία στον μετασχηματισμό και την ανάπτυξη διεθνών αεροπορικών εταιρειών. Επίσης, ειδικεύεται στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους μέσω του καινοτόμου σχεδιασμού και εφαρμογής στρατηγικής, καθώς και μέσω της ανάπτυξης στρατηγικών συνεργασιών και υιοθέτησης του ψηφιακού μοντέλου μετασχηματισμού.

Ο Ahmed έχει πολύχρονη εμπειρία ως σύμβουλος σε κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των British Airways, Qatar Airways, Etihad Airways και ως Διευθύνων Σύμβουλος της μεγαλύτερης ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας της Αιγύπτου, Nile Air. Για την νέα του αυτή θέση, ο Ahmed Aly δήλωσε:

«Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στην TUS Airways ως Διευθύνων Σύμβουλος. Παρόλο που ο κλάδος έχει περάσει μια περίοδο προκλήσεων, η TUS Airways κατέχει μια πολύ καλή θέση στην αναπτυσσόμενη κυπριακή αγορά. Επωφελούμενη από το γεγονός ότι η Κύπρος αποτελεί έναν μοναδικό γεωγραφικό κόμβο στο σταυροδρόμι της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ασίας, η TUS Airways καλείται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάκαμψη των αερομεταφορών και του τουρισμού του νησιού.

Καθώς η αεροπορική εταιρεία μπαίνει στο επόμενο κεφάλαιο της ανάπτυξής της, η εστίασή μου θα είναι να ενισχύσω την ηγετική θέση της TUS Airways στην Κύπρο και τη Μεσόγειο, προσφέροντας μια σειρά από συναρπαστικά και καινοτόμα προϊόντα και προορισμούς στους πελάτες μας».

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν