Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Cyprus Airways o Paul Sies

InBusinessNews  25/05/2022 10:54
Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Cyprus Airways o Paul Sies

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Cyprus Airways o Paul Sies

InBusinessNews  25/05/2022 10:54

Η Cyprus Airways ανακοινώνει ότι ο Paul Sies, έχει οριστεί ως ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. Ως ένας πρωτοπόρος στην βιομηχανία και στις επιχειρήσεις, ο κύριος Sies, ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα από την Παρασκευή, 20 Μαΐου.

Ο κύριος Sies, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνώση στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένου και της Διεθνής Ένωσης Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ). Παράλληλα, έχει ασχοληθεί, με μεγάλη επιτυχία στην διαδικασία εισαγωγής πολλών εταιρειών στη αγορά αλλά και την μεταμόρφωση αρκετών εταιρειών, τόσο σε στρατηγικό επίπεδο όσο και σε εμπορικό.

«Η ομάδα μας, δυναμώνει ουσιαστικά, με την πρόσληψη του Paul Sies, ως νέου Διευθύνων Συμβούλου» σημείωσε ο Simon Camilleri, μέτοχος της Cyprus Airways «του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις υφιστάμενες αλλά και μελλοντικές προκλήσεις που θα συναντήσει», πρόσθεσε ο Simon Camilleri.

«Η Cyprus Airways, θα λειτουργεί πολύ ομαλά υπό την καθοδήγηση του κυρίου Sies», ανέφερε ο κος. Mikhail Alenkin, μέτοχος της Cyprus Airways και συμπλήρωσε: «Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται την αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε καθώς και οργάνωση αλλά και η εμπειρία του στην διοίκηση το κάνουν την ιδανική επιλογή για να ηγηθεί της Cyprus Airways, σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ιστορίας μας». 

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος όπου συνεργάζομαι με την ομάδα της Cyprus Airways σε μια νέα πρόκληση και αποστολή. Στο να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για αυτή την εταιρεία και να την κάνουμε ως την αρχική επιλογή των Κυπρίων αλλά και των Ευρωπαίων τουριστών καθώς και των επιχειρηματιών που θα επισκέπτονται την Κύπρο. Παράλληλα, επιθυμούμε να κάνουμε την εταιρεία μας, ένα σημαντικό γρανάζι και εργαλείο της Κυπριακής Οικονομίας», ανέφερε ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος, κος. Paul Sies.

Πρωτοπόρος στην κυπριακή τουριστική βιομηχανία, η εταιρεία διατηρεί ένα δίκτυο 11 προορισμών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πρέβεζα, Σκιάθο, Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Κάϊρο, Τελ Αβίβ και Βηρυτό.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας