Αποχώρηση Δημήτρη Ιωαννίδη από την Action Global Communications

InBusinessNews  28/02/2022 10:33
Αποχώρηση Δημήτρη Ιωαννίδη από την Action Global Communications

Αποχώρηση Δημήτρη Ιωαννίδη από την Action Global Communications

InBusinessNews  28/02/2022 10:33

Μετά από 16 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στην Action Global Communications, ο Δημήτρης Ιωαννίδης αποχωρεί από την εταιρεία, στην οποία ασκούσε καθήκοντα Group Innovation & Growth Leader. Στη μακρά πορεία του στον Όμιλο, διετέλεσε, μεταξύ άλλων, Γενικός Διευθυντής των εργασιών της εταιρείας σε Κύπρο και Ελλάδα από το 2013, ενώ πιο πριν κατείχε τη θέση του Country Manager Κύπρου.

Ο Δημήτρης Ιωαννίδης εντάχθηκε στο δυναμικό της Action το 2006 προερχόμενος από τον χώρο των ΜΜΕ. Ως Δημοσιογράφος, εργάστηκε στον Όμιλο «Ο Φιλελεύθερος», στο Συγκρότημα «ΔΙΑΣ» και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Στην Action Global Communications, ο Δημήτρης Ιωαννίδης ηγήθηκε πολυάριθμων πρωτοβουλιών για εδραίωση της παρουσίας του Ομίλου σε σημαντικό αριθμό χωρών, ενώ παράλληλα πέτυχε την αύξηση εργασιών και την ενίσχυση του πελατολογίου της εταιρείας προερχόμενο από διάφορους κλάδους, μεταξύ των οποίων του κατασκευαστικού, του τραπεζικού, των αερογραμμών, του τουρισμού, της τεχνολογίας, του λιανικού εμπορίου και όχι μόνο.

Παράλληλα, πρωτοστάτησε στη δημιουργία του εξιδεικευμένου τμήματος digital του Ομίλου, του οποίου είχε επίσης τη Γενική Διεύθυνση, καθώς επίσης και συμμετοχή στο Δ.Σ.

Σχετικά με την αποχώρησή του ο Δημήτρης Ιωαννίδης, ανέφερε: «Ήταν 16 πολύ δημιουργικά χρόνια, με “δυνατά” projects, υπέροχες συνεργασίες και σημαντικά επιτεύγματα. Με την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου, ανυπομονώ για το επόμενο βήμα και τη δημιουργική διοχέτευση μιας συσσωρευμένης, πολυετούς εμπειρίας που αποκτήθηκε στον κλάδο της επικοινωνίας, εντός και εκτός Κύπρου».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας