Νέα Digital Director της Action Κύπρου η Νατάσα Περδίου

Στο δυναμικό της Action Global Communications εντάχθηκε επίσημα από την 1η Φεβρουαρίου 2022 η Νατάσα Περδίου, η οποία ανέλαβε καθήκοντα Digital Director για την Action Κύπρου.

 

Με MΑ στις Πολιτικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Πανεπιστημίου Κύπρου, MΑ στο Digital Marketing από το Digital Marketing Institute του Δουβλίνου,   και BΑ στην Επικοινωνία και στα ΜΜΕ από το Πανεπιστήμιο του Salford, η Νατάσα Περδίου διαθέτει μία ευρεία εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ, ενώ μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση της Διευθύντριας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Ψηφιακού Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνα.

 

Η Country Manager της Action Κύπρου, Άρτεμις Πνευματικού δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε και πάλι τη Νατάσα στην οικογένεια της Action, και είμαστε σίγουροι πως με την εμπειρία και τις γνώσεις της στον τομέα του στρατηγικού digital marketing θα συμβάλει στο να διευρύνουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε ακόμα πιο αποτελεσματικές ψηφιακές λύσεις στους πελάτες μας

 

Η Action Global Communications, ως μία πρωτοπόρα κυπριακή εταιρεία, στα 50+ χρόνια δραστηριοποίησης της έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία ανεξάρτητα δίκτυα στρατηγικής επικοινωνίας το οποίο παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών επικοινωνίας και marketing και εστιάζει σε αναπτυσσόμενες αγορές. Διαθέτει 12 γραφεία σε Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική (ΜΕΝΑ), τη Ρωσία, την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (CIS) και συνεργαζόμενα γραφεία, προσφέροντας στο δίκτυο μια ισχυρή παρουσία που καλύπτει περισσότερες από 40 αγορές.

Δειτε Επισης

Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο