Παγκόσμια πρωτιά από εκπαιδευόμενο λογιστή της PwC

Δελτίο Τύπου  20/12/2021 14:04
Παγκόσμια πρωτιά από εκπαιδευόμενο λογιστή της PwC

Παγκόσμια πρωτιά από εκπαιδευόμενο λογιστή της PwC

Δελτίο Τύπου  20/12/2021 14:04

Την υψηλότερη βαθμολογία παγκοσμίως στις εξετάσεις του ICAEW εξασφάλισε ο εκπαιδευόμενος λογιστής της PwC Κύπρου, Δήμος Ιωάννου. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ιωάννου κατέλαβε την πρώτη θέση στον κόσμο, στο μάθημα “Strategic Business Management” κατακτώντας το βραβείο “Walton”. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο.

Σε δηλώσεις κατά τη διάρκεια σεμνής τελετής βράβευσης στην παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της  PwC Κύπρου, Ευγένιου Ευγενίου και της Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, Άννας Λοΐζου, ο κ. Ευγενίου ανέδειξε ότι τέτοιες επιτυχίες κάνουν άπαντες περήφανους, καθώς αφενός αντικατοπτρίζουν το υψηλό επίπεδο των νέων της χώρας μας και αφετέρου επιβεβαιώνουν την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που παρέχει ο οργανισμός.

“Στην PwC Κύπρου οι άνθρωποι μας και η συνεχής εξέλιξή τους αποτελούν για εμάς προτεραιότητα. Ως οργανισμός τασσόμαστε έμπρακτα στο πλευρό τους, στηρίζοντάς τους έτσι ώστε να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους. Η στρατηγική της PwC άλλωστε, εστιάζει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και στην επίτευξη βιώσιμων αποτελεσμάτων, κάτι που πρώτα και πάνω απ ‘όλα προϋποθέτει την απόλυτη στήριξη στους ανθρώπους του οργανισμού” ανέφερε ο κ. Ευγενίου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας