Πέτρος Γ. Οικονομίδης: Βραβείο "STEP Founder's Award for Outstanding Achievement"

Ο Πέτρος Γ. Οικονομίδης ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος του ομίλου Totalserve, έχει πρόσφατα απονεμηθεί με το βραβείο "STEP Founder's Award for Outstanding Achievement".

Το Society of Trust and Estate Practitioners (STEP), είναι ο διεθνής επαγγελματικός φορέας για συμβούλους που ειδικεύονται σε καταπιστεύματα και οικογενειακό σχεδιασμό για περιουσιακά, διαδοχικά και κληρονομικά θέματα. Μια μικρή ομάδα ιδρυτικών μελών του STEP έχουν απονεμηθεί με αυτό το ξεχωριστό βραβείο για το γεγονός ότι είναι «εξαίρετοι εθελοντές που διαχρονικά έχουν σημαντικά και υπέρμετρα συμβάλει στην προώθηση του Οργανισμού».

Ο Πέτρος Γ. Οικονομίδης, ο οποίος το 2003 ίδρυσε το παράρτημα STEP Κύπρου, έχει διαδραματίσει σημαντικότατο ρόλο στην ανάπτυξη του Κυπριακού Παραρτήματος. Το Παράρτημα Κύπρου έχει σήμερα σχεδόν 200 μέλη από όλους τους επαγγελματικούς τομείς του νησιού, όπως νομικούς, λογιστές και τραπεζικούς. Έχει επίσης διαδραματίσει καίριο ρόλο στην προώθηση και αναγνώριση της Κύπρου στον τομέα των καταπιστευμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.  Εξίσου άξιο αναφοράς, ο Πέτρος Γ. Οικονομίδης έχει επίσης υπηρετήσει ως μακροχρόνιο μέλος του συμβουλίου της διεθνούς επιτροπής του STEP στο Λονδίνο και σύμβαλε σημαντικά στην παγκόσμια προώθηση των συμφερόντων του STEP.

Ο Πέτρος Γ. Οικονομίδης σχολίασε: «Είναι τιμή και προνόμιο να μου απονέμεται ένα διεθνές βραβείο τέτοιας εμβέλειας. Ταυτόχρονα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος. Το STEP υπήρξε σημαντικό μέρος της επαγγελματικής μου ζωής και έχω κάνει πολλούς καλούς συνεργάτες αλλά και φίλους σε όλο τον κόσμο. Είμαι στη διάθεσή να βοηθήσω περαιτέρω με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ την προώθηση τόσο του STEP Κύπρου όσο και του STEP γενικότερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Επιτροπής STEP Κύπρου και το STEP γενικότερα για την υποστήριξή τους."

 

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal