Αλεξάντερ Στερν: Ο γιος του μεγιστάνα που αυτοκτόνησε πηδώντας στον Τάμεση

Σοκ έχει προκαλέσει στο Λονδίνο η είδηση του θανάτου του 36χρονου Αλεξάντερ Στερν, γιο του κροίσου Ρόναλντ Στερν ιδιοκτήτη μίας από τις μεγαλύτερες συλλογές Ferrari στον κόσμο.Ο γιος του εκατομμυριούχου πήδηξε τον Τάμεση μετά από μάχη αποτοξίνωσης από ναρκωτικά, όπως έγινε γνωστό έπειτα από έρευνα. Ο πατέρας του Αλεξάντερ Στερν, Ρόναλντ, μαζί με μέλη της οικογένειας ανέφεραν την εξαφάνιση του 36χρονου στις 11 Ιανουαρίου 2020 όμως μόλις τώρα ανακοινώθηκε το πόρισμα για τις συνθήκες του θανάτου του. Ο Αλεξάντερ πήρε ταξί από το Λονδίνο ως το χωριό του Μπερκσάιρ, το Σόνινγκ, μία διαδρομή αξίας 120 λιρών, και η τελευταία φορά που τον είδαν ήταν σε παμπ, όπως είπε ο ιατροδικαστής. Η σορός του βρέθηκε από έναν άνδρα που έκανε κανό στις 4 Απριλίου.

Ο Αλεξάντερ το 2019 διαγνώστηκε με συναισθηματική διαταραχή ασταθούς προσωπικότητας. Ο ίδιος είχε εξομολογηθεί στη μητέρα του τις αυτοκτονικές του τάσεις. Οπως είπε η ίδια στον ιατροδικαστή ο γιος της έδινε μάχη στην ενήλικη ζωή του με την ανικανότητά του να ξεχωρίσει τα γεγονότα από τη φαντασία. Ως παιδί, όπως είπε η μητέρα του, ήταν κοινωνικός, ενδιαφερόταν για το περιβάλλον και τη φύση. Αλλά όσο μεφάλωνε και φοιτούσε στο ανεξάρτητο σχολείο της ελίτ, σε προπαρασκευαστική σχολή, στο γυμνάσιο του Τσέλτεναμ και στη σχολή Ράγκμπι έγινε ένας προβληματικός έφηβος με παντελή περιφρόνηση για την αξία του χρήματος. Ενώ σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, ο Στερν ζήτησε για περισσότερα χρήματα από το εισόδημα που λάμβανε από τους πλούσιους γονείς του. Γύρισε σπίτι και άρχισε να ψάχνει για δουλειά.

Όταν εξαφανίστηκε η αστυνομία απηύθυνε έκκληση για πληροφορίες ώστε να τον εντοπίσουν. Αποκαλύφθηκε ότι συναντήθηκε με την αδελφή του Έμιλι στις 9 Ιανουαρίου και το επόμενο πρωινό είχε κάνει ανάληψη από τον τραπεζικό λογαριασμό του 20.000 λίρες.

Ο Στερν είχε κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο του Μπάτερσι για τρία βράδια αλλά πήγε στο Σόνινγκ και μετά βρέθηκε σε ένα πανδοχείο το απόγευμα της 11ης Ιανουαρίου, όπου παρέμεινε για μία ώρα στο μπαρ προτού φύγει.

Πάνω του βρέθηκαν το διαβατήριό του και το δίπλωμα οδήγησης.Φορούσε ένα φούτερ, παλτό και τρία παντελόνια.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δειτε Επισης

Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου
PASCAL International Education: Oλιστική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχής ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής