Στο δυναμικό της EFFECT εντάσσεται ο Δημήτρης Χερέκελης

Δελτίο Τύπου  15/09/2020 08:15
Στο δυναμικό της EFFECT εντάσσεται ο Δημήτρης Χερέκελης

Στο δυναμικό της EFFECT εντάσσεται ο Δημήτρης Χερέκελης

Δελτίο Τύπου  15/09/2020 08:15
Ο Δημήτρης Χερέκελης εντάσσεται στην EFFECT SA ως Project Management Director, μετά από 25ετή καριέρα στο Χρηματοοικονομικό / Τραπεζικό τομέα και την Πληροφορική σε διάφορες θέσεις σε Ελληνικές τράπεζες. 

Ως Υποδιευθυντής Διαχειρίσεως Έργων σε Τραπεζικές & Επενδυτικές Υπηρεσίες του Ομίλου Alpha Bank, τα τελευταία 20 χρόνια, έχει καταφέρει να βελτιστοποιήσει επιχειρησιακές πρακτικές και να ολοκληρώσει έργα μεγάλου μεγέθους στους τομείς του Private Banking, Επενδυτικών Προϊόντων και Υπηρεσιών, Τραπεζο-Ασφαλιστικών και Ασφαλιστικών Προϊόντων και συστημάτων Treasury / Market Risk. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε έργα που αφορούν τον επανασχεδιασμό εφαρμογών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό συστημάτων.
 

Αυτή η νέα συνεργασία θα συμβάλει στη στρατηγική ανάπτυξη της EFFECT και η εμπειρία του Δημήτρη θα ενισχύσει το Τμήμα Διαχείρισης Έργων ώστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας.

Η EFFECT προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού και συναφείς υπηρεσίες για τον χρηματοπιστωτικό τομέα. Οι λύσεις που προσφέρει η EFFECT καλύπτουν τους παρακάτω τομείς:  Private Banking & Wealth Management / Investment Funds Management/ Asset Management / Depositary Services / Custody Services / Robo Advisory / Family Offices και Brokerage Services.     
 

 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας