Απεβίωσε ο επιχειρηματίας Κυριάκος Στέλιου

  07/09/2020 07:10
Απεβίωσε ο επιχειρηματίας Κυριάκος Στέλιου

Απεβίωσε ο επιχειρηματίας Κυριάκος Στέλιου

  07/09/2020 07:10
Απεβίωσε ο γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας Κυριάκος Στέλιου, σε ηλικία 48 ετών, ιδρυτής του Ergo Home, έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. To InBusinessNews και η ΙΜΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια Στέλιου.

RELATED ARTICLES


 
Ο Κυριάκος Στέλιου, ο Κούλλης για τους φίλους και τους συνργάτες του, διαγνώστηκε με καρκίνο, αμέσως μετά το lockdown και μαχητής όπως σε όλα στη ζωή του, πάλεψε με δύναμη και σθένος, ενάντια στην επάρατη νόσο. 
 
Ο Κυριάκος Στέλιου, μαζί με τον παιδικό του φίλο Κώστα Μαυρομάτη, ίδρυσαν το 1996 την Cucina & Cucina, που στη συνέχεια εξελίχθηκε στον επιτυχημένο Όμιλο Ergo Home Group και από τότε είχε ενεργό δράση στην κυπριακή επιχειρηματική ζωή. Το όραμά του ήταν πάντα να μεγαλουργεί στο χώρο της δημιουργίας ενός σπιτιού, αντιπροσωπεύοντας τους γνωστότερους οίκους εσωτερικής διακόσμησης, όπως η Arclinea και η B&B Italia. Ο Κυριακός Στέλιου χαρακτηρίστηκε ως δουλευταράς, ένας άνθρωπος που δεν εφησυχαζόταν και ενέπνεε όλους όσους τον περιτριγύριζαν και τον θαύμαζαν για το ακούραστο σθένος του.
 
Ο ίδιος, μιλώντας για την εταιρία του, τόνισε πως πρώτιστο μέλημά τους είναι ο άνθρωπος και στόχος του είναι να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες που θα παρέχουν καινοτόμες λύσεις και βελτιώνουν τη ζωή των πελατών, των συνεργατών και των υπαλλήλων τους.
 
«Στην Ergo Home Group επικεντρωνόμαστε στους ανθρώπους και ο στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι το άψογο στυλ γιορτάζεται ως αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που συνδέονται στενά με τον τρόπο ζωής που φιλοδοξούμε να προωθήσουμε μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών μας», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξης του.
 
Η εταιρεία, σε ανακοίνωση προς τους υπαλλήλους, αναφέρει πως «δυστυχώς τα σημερινά νέα δεν είναι καλά, δυστυχώς σήμερα το πρωί χάσαμε τον Κούλλη. Αυτή η μάχη που όλοι θέλαμε τόσο πολύ να κερδίσει μάλλον ήταν άνιση.
 
Πολλοί από εσάς γνωρίζετε τον Κούλλη για πολλά χρόνια αλλά δεν ήθελε πολύ χρόνο κάποιος μαζί του για να καταλάβει τι χαρακτήρας ήταν. Ένας ευγενικός άνθρωπος, καλοσυνάτος, πρόθυμος να βοηθήσει οποιονδήποτε είχε ανάγκη, δυναμικός και αποφασισμένος να πετύχει τους στόχους που έθετε, και αγαπούσε με όλη του την ψυχή την οικογένεια του αλλά και αυτή την εταιρεία.
 
Αναγνωρίζοντας πόσο δύσκολο θα είναι, θα πρέπει να φανούμε όλοι δυνατοί και να προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να πετύχουμε όσα και ο ίδιος ο Κούλλης είχε βάλει σαν στόχο για την Ergo και ήθελε να πετύχει.
 
Θα μας λείψεις αφάνταστα αγαπημένε μας Κούλλη». 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας