doValue: Region Manager για Ελλάδα και Κύπρο ο Θεόδωρος Καλαντώνης

Τη θέση του Region Manager της doValue για την Ελλάδα και την Κύπρο αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Καλαντώνης.

«Η doValueS.p.A. ανακοινώνει το νέο σχεδιασμό της οργανωτικής της δομής, με στόχο, να αξιοποιήσει πλήρως τις ευκαιρίες που προσφέρει το βελτιωμένο διεθνές αποτύπωμα του Ομίλου, ο οποίος  σε χρονικό διάστημα μόλις τριών (3) ετών από την είσοδο του στο Χρηματιστήριο, εξελίχθηκε από κορυφαίο παίκτη στην ιταλική αγορά των NPL, σε κύριο διαχειριστή δανείων και ακινήτων στη Νότια Ευρώπη, καθώς και να επιταχύνει την πραγματοποίηση εσόδων και συνεργειών κόστους», επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας πως ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. AndreaMangoni, διατηρεί την ηγεσία της οργανωτικής δομής της doValue, εποπτεύοντας τις ακόλουθες εργασίες και λειτουργίες:

·       Η θέση του επικεφαλής στους τομείς Στρατηγικής Αγοράς και Ανάπτυξης Εργασιών (Chief Market Strategy&Business Development), ανατίθεται στον κ. JulianNavarro – CEO της AltamiraAssetManagement – ο οποίος αναλαμβάνει την εμπορική στρατηγική του Ομίλου στη Νότια Ευρώπη.

·       Η κ. ManuelaFranchi – CFO της doValue – αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών & Επιχειρησιακών Λειτουργιών (GeneralManagerFinance&Operations) και ηγείται, μεταξύ άλλων, των λειτουργιών στους τομείς, Finance, Administration&Control, Operations, IT, HumanResources, TransformationProjects του Ομίλου.

·       Η θέση του CountryManager για την Ιταλία, ανατίθεται, μεταβατικά, στον κ.AndreaMangoni – CEO της doValue – που θα ηγείται των εργασιών και της ανάπτυξης τους στην ιταλική αγορά.

·       Η θέση του RegionManager για την Ιβηρική, ανατίθεται, μεταβατικά, στον κ. JulianNavarro  – CEO της AltamiraAssetManagement – που θα ηγείται των εργασιών και της ανάπτυξης τους στην Ισπανία και στην Πορτογαλία.

·       Η θέση του RegionManager για την Ελλάδα και την Κύπρο, ανατίθεται στον κ. Θεόδωρο Καλαντώνη – Εκτελεστικό Πρόεδρο της doValueGreece – ο οποίος θα ηγείται των εργασιών και της ανάπτυξης τους στην Ελλάδα και την Κύπρο.

·       H θέση του Γενικού Συμβούλου (General Counsel), ανατίθεται στην κ. SaraPaoni – Γενική Σύμβουλο της doValue – ως επικεφαλής νομικών υποθέσεων, κανονιστικής συμμόρφωσης και εταιρικών υποθέσεων του Ομίλου (HeadoftheGroupLegal, Compliance&CorporateAffairsFunctions).

«Η νέα οργανωτική δομή αξιοποιεί το ταλαντούχο δυναμικό της doValue, απλοποιεί την διαδικασία λήψης αποφάσεων του Ομίλου, βασίζεται στην τοπική εξειδίκευση που έχει στηρίξει την ανάπτυξη της doValue μέχρι σήμερα και δημιουργεί έναν πιο άμεσο συντονισμό κρίσιμων διαδικασιών, όπως η Ανάπτυξη Εργασιών και οι Εταιρικές λειτουργίες, σε ολόκληρο τον Όμιλο», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δειτε Επισης

Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου
PASCAL International Education: Oλιστική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχής ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής
Φοιτήτρια του ΤΕΠΑΚ κατέκτησε τη 2η θέση σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό
Χρίστος Ελληνίδης: Ο Κύπριος τεχνοκράτης στην Ε.Ε., φωνή της Ευρώπης σε όλες τις γλώσσες
Ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ εξελέγη εξωτερικό μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Ιονίου Πανεπιστημίου