Μεροκάματο-ρεκόρ: $13 δισεκατομμυρια σε μια μόλις μέρα!

InBusinessNews  21/07/2020 14:00
Μεροκάματο-ρεκόρ: $13 δισεκατομμυρια σε μια μόλις μέρα!
epa06689581 Amazon CEO Jeff Bezos attends the Axel Springer Award 2018, in Berlin, Germany, 24 April 2018. Amazon CEO Bezos, who also owns US newspaper 'Washington Post', is awarded with the Axel Springer Award. Axel Springer SE is one of the largest digital publishing houses in Europe and owner of numerous multimedia news brands. EPA/CLEMENS BILAN

Μεροκάματο-ρεκόρ: $13 δισεκατομμυρια σε μια μόλις μέρα!

InBusinessNews  21/07/2020 14:00

Ο Τζέφ Μπέζος πρόσθεσε 13 δισεκατομμύρια δολάρια στην αξία της περιουσίας του τη Δευτέρα, το μεγαλύτερο άλμα μιας ημέρας για ένα άτομο από τότε που δημιουργήθηκε ο δείκτης Bloomberg Billionaires το 2012.

RELATED ARTICLES

Οι μετοχές της Amazon.com σημείωσαν άνοδο 7,9%, το μεγαλύτρο άλμα από τον Δεκέμβριο του 2018 λόγω των βελτιωμένων προοπτικών για αγορές μέσω διαδικτύου στην εποχή του κορωνοϊού. Η μετοχή της Amazon έχει καταγράψει από την αρχή του έτους κέδρη ύψους 73%.

Ο Μπέζος, ο 56χρονος ιδρυτής του Amazon και ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, έχει δει την περιουσία του να φουσκώνει από 74 δισεκατομμύρια δολάρια σε 189,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020, παρά το γεγονός ότι οι ΗΠΑ εισέρχονται στη χειρότερη οικονομική ύφεση από τη Μεγάλη Ύφεση.

Η εταιρεία έχει σήμερα μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση από γίγαντες όπως η Exxon Mobil, η Nike και η McDonald’s.

Ο Μακένζι Μπέζος, η πρώην σύζυγός του, κέρδισε 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια τη Δευτέρα και είναι τώρα το 13ο πλουσιότερο άτομο στον κόσμο.

Οι τεχνολογικοί γίγαντες απολαμβάνουν μια εξαιρετική πορεία στο χρηματιστήριο καθώς ο πληθυσμός του πλανήτη αναγκάζονται να μένει περισσότερο στο σπίτι και να καταναλώνουν περισσότερο μέσω διαδικτύου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Facebook Μάρκ Ζούκερμπεργκ έχει προσθέσει σχεδόν 15 δισεκατομμύρια δολάρια στην καθαρή του αξία μέχρι στιγμής φέτος, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει κύμα μποικοτάζ διαφημίσεων από πολλές εταιρείες.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας