Γιώργος Θεοδότου: Επιβεβλημένο να δουλεύουμε και Κυριακές

InBusinessNews  27/03/2020 16:02
Γιώργος Θεοδότου: Επιβεβλημένο να δουλεύουμε και Κυριακές

Γιώργος Θεοδότου: Επιβεβλημένο να δουλεύουμε και Κυριακές

InBusinessNews  27/03/2020 16:02
Απαντώντας σε σχόλια αναγνώστριας του InBusinessNews ο CEO των Υπεραγορών Aλφαμέγα Γιώργος Θεοδότου εξήγησε γιατί πρέπει οι υπεραγορές να παραμείνουν ανοικτές τις Κυριακές.

RELATED ARTICLES


«Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να λειτουργούμε με διευρυμένο ωράριο για να μην παρουσιάζετε συμφόρηση στις υπεραγορές! Σκεφτείτε πόσος κόσμος θα μαζευόταν τις καθημερινές και ποσό δύσκολο θα ήταν να τηρηθούν τα μετρά και οι οδηγίες που έχουν επιβληθεί από το υπουργείο Υγείας», τόνισε.

Ο Γιώργος Θεοδότου πρόσθεσε πως στην Ελλαδα με απόφαση του αρμόδιου υπουργού υποχρεωτικά οι υπεραγορές πρέπει να λειτουργούν μέχρι της 10 το βράδυ Δευτέρα με Σάββατο. Και κάθε Κυριακή μέχρι τις πέντε. «Πριν από την πανδημία όλες υπεραγορές στην Ελλάδα ήταν δια νόμου κλειστές τις Κυριακές. Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται οι πλείστες ευρωπαϊκές χώρες», είπε.

Ο κ. Θεοδότου πρόσθεσε πως η κίνηση στις υπεραγορές παραμένει αυξημένη. «Αν αυτό αλλάξει να είστε σίγουροι ότι είμαστε οι πρώτοι που θα φροντίσουμε να αναπροσαρμόσουμε τα ωράρια λειτουργίας μας», τόνισε.

Παράλληλα κλήθηκε να σχολιάσει και το κατά πόσον θα πρέπει όλοι οι υπάλληλοι της Υπεραγοράς να φοράνε μάσκα.
|Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας έχει αποστείλει οδηγίες σχετικά με το ποιοι πρέπει να φοράνε τη μάσκα και δηλώνει ξεκάθαρα ότι μάσκα θα πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα τα οποία έχουν παρουσιάσει συμπτώματα ή φέρουν τον ιό», κατέληξε
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας