Ο πρίγκιπας του Νεπάλ έχει έπαυλη στην Κύπρο! (pics)

Μετά τον Ρώσο κροίσο Ρόμαν Αμπράμοβιτς που έχει ιδιόκτητη κατοικία στη Λεμεσό και τη Λατίνα τραγουδίστρια Σακίρα που αγόρασε μεγάλη έπαυλη στην Πέγεια, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του InBusinessNews πολυτελή κατοικία στην Κύπρο κατέχει και τέως πρίγκιπας του Νεπάλ!.
 
Τις συγκεκριμένες πληροφορίες επιβεβαίωσε μιλώντας στο InBusinessNews ο κοινοτάρχης Μαρωνίου Νεοκλής Νεοκλέους ο οποίος ωστόσο δεν ήταν σε θέση να μας αποκαλύψει το όνομα του τέως πρίγκιπα.
 
Μας ανέφερε πάντως πως ο πρίγκιπας ανέγειρε τρεις πολυτελείς κατοικίες σε παραλιακή γη έκτασης 8 σκάλων που αγόρασε στην κοινότητα Μαρωνίου αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.
 
 
Άλλες αρμόδιες πηγές που μίλησαν στο InBusinessNews μας ανέφεραν πως ο πρίγκιπας επισκέπτεται μία με δύο φορές το χρόνο το νησί μας, σε αντίθεση με τη σύζυγο του η οποία κατάγεται από το γειτονικό μας Λίβανο η οποία την επισκέπτεται συχνότερα.
 
Υπεύθυνος πάντως για την συντήρηση των κατοικιών είναι όπως μας λέχθηκε άτομο που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, ο οποίος χαίρει της πλήρους εμπιστοσύνης του τέως πρίγκιπα. 
 
Επιπρόσθετα μας τονίστηκε από το Kοινοτικό Συμβούλιο Μαρωνίου πως έχει άλλες έξι παρόμοιες κατοικίες σε άλλες χώρες ανά το παγκόσμιο και αποτελεί τιμή για αυτούς το ότι επέλεξε την περιοχή τους για να πραγματοποιήσει επένδυση στην Κύπρο.
 

Ο κοινοτάρχης  Μαρωνίου μας ανέφερε πάντως πως ο τέως πρίγκιπας συναντήθηκε πριν λίγους μήνες με το κοινοτικό συμβούλιο 
με τους οποίους είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει και απόψεις για την επένδυση που πραγματοποίησε στην περιοχή. Επαγγελματικά πάντως ο μικρόσωμος όπως τον περιέγραψαν ο κροίσος τέως πρίγκιπας του Νεπάλ ασχολείται με τον κλάδο της πώλησης διαμαντιών.
 
 
Πάντως παρά τις επίμονες ερωτήσεις μας δεν κατέστη δυνατό να πληροφορηθούμε το κατά πόσο για αυτή του την επένδυση ο γόνος της βασιλικής οικογένειας του Νεπάλ εξασφάλισε και κυπριακό διαβατήριο.
 
To Βασίλειο του Νεπάλ επίσης γνωστό ως Βασίλειο του Γκόρκα , ήταν βασίλειο που σχηματίστηκε το 1768 με την ενοποίηση του Νεπάλ.
 
Ιδρυτής του ήταν ο Πρίθιβι Ναραγιάν Σαχ, Γκορκαλέζος μονάρχης Ρατζπούτ καταγωγής και διατηρήθηκε επί 240 χρόνια έως την κατάργηση της μοναρχίας του Νεπάλ το 2008.  

Δειτε Επισης

Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame