Αποκαλυπτικό: Γερό λίφτινγκ στο ΥΠΟΙΚ από τον Γιώργο Παντελή

Με επιστολή του ημερομηνίας 22 Νοεμβρίου την οποία εξασφάλισε το InBusinessNews, ο νέος ΓΔ του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Παντελή ενημερώνει το προσωπικό ότι από αύριο 28 Νοεμβρίου θα ισχύουν τα ακόλουθα:
 
 
Μετονομασία Διευθύνσεων
-Η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών και Ευρωπαϊκής Ένωσης μετονομάζεται σε Διεύθυνση Οικονομικής Πολιτικής, Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων.

-Η Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης και Διοίκησης, μετονομάζεται σε Διεύθυνση Διεθνών Χρηματοδοτικών Οργανισμών και Οικονομικής Διαχείρισης Κεντρικής Κυβέρνησης

-Η Διεύθυνση Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας μετονομάζεται σε Διεύθυνση Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας
 

Επικεφαλής Διευθύνσεων
 
-Επικεφαλής της Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής, Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων τοποθετείται η κα Λουκία Ηροδότου Μούσκου, Ανώτερη Οικονομική Λειτουργός. Ως εκ τούτου η τοποθέτηση της στη Διεύθυνση Στρατηγικής, Συντονισμού και Επικοινωνίας τερματίζεται.

-Επικεφαλής της Διεύθυνσης Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας τοποθετείται η κα Αυγή Χρυσοστόμου Λαπαθιώτη, Ανώτερη Οικονομική Λειτουργός.

-Επικεφαλής της Διεύθυνσης Στρατηγικής, Συντονισμού και Επικοινωνίας τοποθετείται η κα Ειρήνη Πική, Ανώτερη Λειτουργός Προγραμματισμού.

Οι εν λόγω ρυθμίσεις σύμφωνα με την εγκύκλιο του κ. Παντελή θα έχουν ισχύ μέχρι την πλήρωση των τριών μόνιμων θέσεων Οικονομικού Διευθυντή.
 
Μετακινήσεις/τοποθετήσεις προσωπικού
-Η Ιωάννα Μαρκίδου, Οικονομικός Λειτουργός, μετακινείται από το Γραφείο Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, στη Διεύθυνση Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας

-Ο Ιάκωβος Κουνναμάς, Λειτουργός Ελέγχου Ελεγκτικής Υπηρεσίας Συνεργατικών Εταιρειών, μετακινείται από τη Διεύθυνση Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας, στο Γραφείο Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.

-Η Μιράντα Χαραλάμπους Προδρομίτου, Οικονομική Λειτουργός, μετακινείται από το Γραφείο του Υπουργού Οικονομικών, στη Διεύθυνση Στρατηγικής, Συντονισμού και Επικοινωνίας.

-Ο κ. Μάριος Σταυρινίδης, Λειτουργός Συνεργατικών Εταιρείων, τοποθετείται στο Γραφείο Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους. Παράλληλα θα εξακολουθήσει να είναι Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στο ΥΠΟΙΚ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
Ο κ. Αλέξης Κουτσελίνης Διοικητικός Λειτουργός και η κα Αλίκη Σέργη, Λειτουργός Προγραμματισμού Α και η κα Παυλίνα Μελά, Λειτουργός Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού Α, τοποθετούνται στο Γραφείο του Γενικού Διευθυντή.
 
Παράλληλα ο κ. Παντελή ενημερώνει το προσωπικό πως από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, έχουν διοριστεί από την ΕΔΥ, 6 νέοι Οικονομικοί Λειτουργοί, οι οποίοι θα τοποθετηθούν ο ένας στη Διεύθυνση Διεθνών Χρηματοδοτικών Οργανισμών, τρεις στη Διεύθυνση Προϋπολογισμού, ένας στη Διεύθυνση Στρατηγικής και Επικοινωνίας και ένας στη Διεύθυνση Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας.

Δειτε Επισης

Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame