Αποκαλυπτικό: Γερό λίφτινγκ στο ΥΠΟΙΚ από τον Γιώργο Παντελή

Αποκαλυπτικό: Γερό λίφτινγκ στο ΥΠΟΙΚ από τον Γιώργο Παντελή

Αποκαλυπτικό: Γερό λίφτινγκ στο ΥΠΟΙΚ από τον Γιώργο Παντελή

Με επιστολή του ημερομηνίας 22 Νοεμβρίου την οποία εξασφάλισε το InBusinessNews, ο νέος ΓΔ του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Παντελή ενημερώνει το προσωπικό ότι από αύριο 28 Νοεμβρίου θα ισχύουν τα ακόλουθα

RELATED ARTICLES

:
 
 
Μετονομασία Διευθύνσεων
-Η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών και Ευρωπαϊκής Ένωσης μετονομάζεται σε Διεύθυνση Οικονομικής Πολιτικής, Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων.

-Η Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης και Διοίκησης, μετονομάζεται σε Διεύθυνση Διεθνών Χρηματοδοτικών Οργανισμών και Οικονομικής Διαχείρισης Κεντρικής Κυβέρνησης

-Η Διεύθυνση Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας μετονομάζεται σε Διεύθυνση Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας
 

Επικεφαλής Διευθύνσεων
 
-Επικεφαλής της Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής, Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων τοποθετείται η κα Λουκία Ηροδότου Μούσκου, Ανώτερη Οικονομική Λειτουργός. Ως εκ τούτου η τοποθέτηση της στη Διεύθυνση Στρατηγικής, Συντονισμού και Επικοινωνίας τερματίζεται.

-Επικεφαλής της Διεύθυνσης Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας τοποθετείται η κα Αυγή Χρυσοστόμου Λαπαθιώτη, Ανώτερη Οικονομική Λειτουργός.

-Επικεφαλής της Διεύθυνσης Στρατηγικής, Συντονισμού και Επικοινωνίας τοποθετείται η κα Ειρήνη Πική, Ανώτερη Λειτουργός Προγραμματισμού.

Οι εν λόγω ρυθμίσεις σύμφωνα με την εγκύκλιο του κ. Παντελή θα έχουν ισχύ μέχρι την πλήρωση των τριών μόνιμων θέσεων Οικονομικού Διευθυντή.
 
Μετακινήσεις/τοποθετήσεις προσωπικού
-Η Ιωάννα Μαρκίδου, Οικονομικός Λειτουργός, μετακινείται από το Γραφείο Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, στη Διεύθυνση Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας

-Ο Ιάκωβος Κουνναμάς, Λειτουργός Ελέγχου Ελεγκτικής Υπηρεσίας Συνεργατικών Εταιρειών, μετακινείται από τη Διεύθυνση Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας, στο Γραφείο Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.

-Η Μιράντα Χαραλάμπους Προδρομίτου, Οικονομική Λειτουργός, μετακινείται από το Γραφείο του Υπουργού Οικονομικών, στη Διεύθυνση Στρατηγικής, Συντονισμού και Επικοινωνίας.

-Ο κ. Μάριος Σταυρινίδης, Λειτουργός Συνεργατικών Εταιρείων, τοποθετείται στο Γραφείο Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους. Παράλληλα θα εξακολουθήσει να είναι Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στο ΥΠΟΙΚ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
Ο κ. Αλέξης Κουτσελίνης Διοικητικός Λειτουργός και η κα Αλίκη Σέργη, Λειτουργός Προγραμματισμού Α και η κα Παυλίνα Μελά, Λειτουργός Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού Α, τοποθετούνται στο Γραφείο του Γενικού Διευθυντή.
 
Παράλληλα ο κ. Παντελή ενημερώνει το προσωπικό πως από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, έχουν διοριστεί από την ΕΔΥ, 6 νέοι Οικονομικοί Λειτουργοί, οι οποίοι θα τοποθετηθούν ο ένας στη Διεύθυνση Διεθνών Χρηματοδοτικών Οργανισμών, τρεις στη Διεύθυνση Προϋπολογισμού, ένας στη Διεύθυνση Στρατηγικής και Επικοινωνίας και ένας στη Διεύθυνση Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας