Ο Νικόλας Μαρκαντώνης στο δυναμικό της Avaton Communications

Στο δυναμικό της Avaton Communications εντάχθηκε ο Νικόλας Μαρκαντώνης αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.
 
O Νικόλας Μαρκαντώνης με πολυετή και επιτυχημένη πορεία στα Μέσα Ενημέρωσης, συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη και υλοποίηση στρατηγικών προγραμμάτων δημοσίων σχέσεων, καθώς και επικοινωνιακών δράσεων προβολής της εικόνας επιχειρήσεων, οργανισμών και ατόμων, ενώ συμμετέχει στην κατάρτιση προωθητικών ενεργειών για προϊόντα και υπηρεσίες και στην πραγματοποίηση εκστρατειών, συνεδρίων και εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών.

Η CEO της Avaton Communications Μαίρη Χαρίτωνος ανέφερε: Σε μια εποχή επιταχυνόμενων αλλαγών και συνεχών προκλήσεων η Avaton Communications επενδύει σε ταλαντούχα στελέχη που μπορούν να μετουσιώσουν το όραμά μας. Στόχος και προτεραιότητα μας είναι η διαρκής εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Με εμπνευσμένα στελέχη συνεχίζουμε να χτίζουμε σε τολμηρές και δυνατές ιδέες, που οδηγούν στην αλλαγή και στο μετασχηματισμό των brands.

Ο Νικόλας Μαρκαντώνης κατείχε μέχρι πρόσφατα τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, ενώ εργάστηκε και ως λειτουργός στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου. Είναι κάτοχος πτυχίου Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημοσιογραφία, από το Πανεπιστήμιο του Cardiff.
 

Δειτε Επισης

Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου
PASCAL International Education: Oλιστική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχής ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής