My Perfect Summer: Οι ιδανικές διακοπές της Μ. Συμεωνίδης

Η Μαρίσσα Συμεωνίδης, επιλέγει να περάσει τις διακοπές της στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Για την ίδια, είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεται στην Κύπρο και να μην δουλεύει καθόλου, έτσι για να πετύχει work life balance, οργανώνει κάθε 4-5 μήνες ένα ταξίδι ούτως ώστε να καταφέρει να ξεφύγει έστω και για λίγο. Ιδανικός συνταξιδιώτης, τα άτομα που νιώθει άνετα και έχουν κοινά ενδιαφέροντα. 

H Βοηθός Διευθυντή Μάρκετινγκ της Symeonides Group of Companies αποκαλύπτει στο InBusinessNews πώς θα περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Πώς θα περάσετε το καλοκαίρι σας;
Το καλοκαίρι μου θα το περάσω με την οικογένειά μου και με φίλες. Στην Κύπρο με την οικογένεια και 1-2 ταξίδια με φίλες στο εξωτερικό, για να αλλάξουμε λίγο παραστάσεις. Το βρισκω δύσκολο να είμαι στην Κύπρο για διακοπές και να μην δουλέψω έστω και λίγο… χωρίς να το θέλω! Έτσι οργανώνω κάθε 4-5 μήνες ένα ταξίδι για να ξεφύγω λίγο! Πιστεύω για να είναι κάποιος πετυχημένος στη δουλειά του πρέπει να έχει σε κάποιο βαθμό μια ισορροπία στη ζωή του, κάτι που στην προηγούμενη γενιά δεν συνήθιζαν ιδιαίτερα, κι έτσι δυσκολεύονται να το εφαρμόσουν τώρα στη ζωή τους. 

Πώς είναι οι ιδανικές διακοπές για σας;
Οι ιδανικές διακοπές για μένα, είναι…. Να φεύγω από την καθημερινότητά μου, τη ρουτίνα, λόγω της καθημερινής πίεσης που έχουμε όλοι όταν δουλεύουμε. Όταν πηγαίνω διακοπές θέλω ηρεμία, χαλάρωση, αρκετό ύπνο που είναι κάτι το οποίο δεν συνηθίζω στο σπίτι, και να μην με πιέζει η ώρα. Να περιστοιχίζομαι από θετικά άτομα, να διαβάζω βιβλία και να τρώω ωραίο και καλό φαγητό. Το πιο σημαντικό που προσπαθώ να εφαρμόζω τελευταία, παρόλο που δεν είναι εύκολο, είναι να περνάω όσο το δυνατό λιγότερο χρόνο στο κινητό.

Ποιος είναι ο ιδανικός συνταξιδιώτης;
Ο ιδανικός συνταξιδιώτης είναι αυτός που νιώθω πιο άνετα να είμαι συνέχεια μαζί και με τον οποίον μας αρέσουν γενικά τα ίδια πράγματα, έχουμε τα ίδια γούστα, ιδιοτροπίες και προτιμήσεις.

Θα έχετε μαζί σας ηλεκτρονικό υπολογιστή;
Δεν το συνηθίζω και δεν μου αρέσει, αλλά έχει τύχει αρκετές φορές καθώς νιώθω πιο ασφαλής όταν το έχω μαζί μου. Μπορεί και να μην το ανοίξω καθόλου αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να τύχει…

Πόσο συχνά θα ελέγχετε τα emails σας;
Δεν θα πω ψέματα, κάθε πρωί και κάθε βράδυ κάνω έναν γρήγορο έλεγχο στα email μου αλλά δεν απαντώ παρά μόνο αν έχει συμβεί κάτι εξαιρετικά επείγον.

Τι περιέχει η βαλίτσα σας;
Πάντα οργανώνομαι κατάλληλα…
-Καλλυντικά
-Ρούχα για κάθε μέρα που θα είμαι εκεί, βρισκω το σετ που θα βάλω το πρωί και το βράδυ
-Φορτιστή κινητού και gadgets
-Παπούτσια, όσο πιο λίγα γίνεται αλλά ταυτόχρονα να συνδυάζονται ωραία με όλα τα ρούχα
-Κοσμήματα και γυαλιά
-Το diary μου
 Δεν μου αρέσει γενικά να παίρνω πολλά αχρείαστα πράγματα, έτσι ετοιμάζω τη βαλίτσα μου 4-5 μέρες πριν, και όχι την μέρα πριν ταξιδέψω.

Ποια παιδική ανάμνηση διακοπών είναι η αγαπημένη σας;
Όταν ήμουν 5 χρονών και πήγαμε το πρώτο μας ταξίδι εγώ και ο μπαμπάς μου να κάνουμε έκπληξη στη μητέρα και την αδερφή μου οι οποίες βρίσκονταν στο Λονδίνο οι δυο τους... και στο τέλος γίναμε 4!

Ποιο είναι το καλύτερο πιάτο που έχετε δοκιμάσει στις διακοπές σας;
Δύσκολο! δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι συγκεκριμένο τώρα γιατί σε κάθε χώρα έχω δοκιμάσει απίστευτα πιάτα… είμαι από αυτές που κάνω search «τα καλύτερα εστιατόρια στην….», πάντα κάνω την έρευνά μου για τα καλυτέρα γιατί αγαπώ πολύ το καλό φαγητό! Από πρόσφατο ταξίδι στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Capri, θα έλεγα οι μακαρονάδες τους και το φρέσκο ψάρι που έλιωνε στο στόμα!

 
 

Δειτε Επισης

Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame