Ο Άγγελος Ιωάννου εντάσσεται στην ομάδα του Amicorp Group

Δελτίο Τύπου  27/06/2019 15:15
Ο Άγγελος Ιωάννου εντάσσεται στην ομάδα του Amicorp Group

Ο Άγγελος Ιωάννου εντάσσεται στην ομάδα του Amicorp Group

Δελτίο Τύπου  27/06/2019 15:15
Ο διεθνής οργανισμός Amicorp Group καλωσορίζει τον Άγγελο Ιωάννου ως Επιχειρησιακό Διευθυντή Πωλήσεων και Ανάπτυξης.

RELATED ARTICLES


"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχτούμε τον Άγγελο Ιωάννου, ως Επιχειρησιακό Διευθυντή Ανάπτυξης της Amicorp Cyprus Ltd, για να ηγηθεί των προσπαθειών μας σε θέματα πωλήσεων στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή και να προωθήσει τις διεθνείς υπηρεσίες και προϊόντα του Amicorp Group", αναφέρει δελτίο τύπου της εταιρείας.

Ο κ. Ιωάννου διαθέτει πληθώρα εμπειριών σε θέματα εταιρικής αναδιάρθρωσης, διεθνή φορολογικό προγραμματισμό και διαχείριση περιουσιακών στοιχειών πελατών, έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του σε αξιόπιστους διεθνείς οργανισμούς.

Ο κ. Ιωάννου κατέχει πτυχίο First Class B.Eng. (Hons) σε Electrical and Electronic Engineering από το City University του Λονδίνου και M.Sc. στα Οικονομικά από το Imperial College Business School. Είναι επίσης Εγκεκριμένος Λογιστής του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας.

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τη νέα προσθήκη στην ομάδα της Amicorp και πλήρως πεπεισμένοι ότι ο κ. Ιωάννου θα συμβάλει σημαντικά στην συνεχή επέκταση του πελατολογίου μας διεθνώς", δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Amicorp Κύπρου, Έληα Νικολάου.

Ο όμιλος Amicorp Group είναι ένας κορυφαίος παροχέας υπηρεσιών παγκόσμιας εμβέλειας, προσφέροντας πολυεπίπεδες επιχειρηματικές λύσεις σε διεθνείς εταιρείες, συμβουλευτικές ομάδες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επενδυτικές εταιρείες και family offices. Προσφέρει ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις που αφορούν διασυνοριακές δομές, εταιρική υποστήριξη σε θέματα διασφάλισης και συμμόρφωσης με κανονισμούς, εξειδικευμένες λύσεις σε θέματα εναλλακτικής υποστήριξης, πολυεπίπεδες λύσεις σε θέματα οικογενειακής διακυβέρνησης και διαδοχής, όπως επίσης και υπηρεσίες δημιουργίας και διαχείρισης εταιρειών και καταπιστευμάτων. Επιπλέον, προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης επενδυτικών ταμείων, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες family office παγκοσμίως δια των 45 γραφείων του Ομίλου.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας