To Ιπποκράτειο Νοσοκομείο καλωσορίζει τον πλαστικό χειρουργό, Δρ. Γρηγόριο Λαμπρόπουλο

Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση των υπηρεσιών που προσφέρει, το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Ιδιωτικό Νοσοκομείο, ανακοινώνει ότι ο Δρ. Γρηγόριος Λαμπρόπουλος, με ειδικότητα στην Πλαστική Χειρουργική, ανήκει πλέον στην ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου.

Με σημαντική εμπειρία στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής, ο Δρ. Λαμπρόπουλος, ειδικεύεται στις αισθητικές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, καθώς επίσης και στις επεμβάσεις που αφορούν αποκαταστάσεις ογκολογικών περιστατικών, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους, συμπεριλαμβανομένης και της μικροχειρουργικής, όταν η περίσταση το απαιτεί. Είναι, επίσης, Καθηγητής της Πλαστικής Χειρουργικής του Cyprus College στη Λευκωσία ,Καθηγητής Ανατομίας & Φυσιολογίας στην Benenzon International Academy και Επιστημονικός Συνεργάτης στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η κα Αγάθη Μακρή, Γενική Διευθύντρια του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ Ιδιωτικού Νοσοκομείου δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το γεγονός ότι ο Δρ. Λαμπρόπουλος εντάσσεται ως ιατρός και μέτοχος στο δυναμικό του Νοσοκομείου μας. Μέσω της διακεκριμένης πείρας που διαθέτει, θεωρούμε βέβαιο ότι ο Δρ. Λαμπρόπουλος θα ενισχύσει περαιτέρω την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους ασθενείς μας».

Η εμπειρία, οι γνώσεις αλλά και ο επαγγελματισμός του Δρ. Λαμπρόπουλου ενδυναμώνουν την πρωτοπόρα θέση που κατέχει το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ στον τομέα υγείας στην Κύπρο. Επιπρόσθετα, με την εν λόγω προσθήκη, επιβεβαιώνεται εμπράκτως η ευρύτερη στρατηγική του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ Νοσοκομείου για συνεχή εναρμόνιση του με την τεχνολογική εξέλιξη στην ιατρική επιστήμη.

Για διευθέτηση επίσκεψης με τον Δρ. Γρηγόριο Λαμπρόπουλο καθώς και άλλες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 22 502221.

Δειτε Επισης

Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου
PASCAL International Education: Oλιστική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχής ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής