Το Life Changing Ideas ρίχνει αυλαία με τους κορυφαίους της Επικοινωνίας

Δελτίο Τύπου  13/05/2019 16:30
Το Life Changing Ideas ρίχνει αυλαία με τους κορυφαίους της Επικοινωνίας

Το Life Changing Ideas ρίχνει αυλαία με τους κορυφαίους της Επικοινωνίας

Δελτίο Τύπου  13/05/2019 16:30
Η καινοτόμα σειρά ομιλιών "Life Changing Ideas" του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της Globaltraining, με μεγάλο χορηγό και συμπαραστάτη την Ελληνική Τράπεζα, κλείνει τον κύκλο ομιλών της για το 2019 με μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με την εξέλιξη της Επικοινωνίας. 

RELATED ARTICLES


Μέσα από μία διαδραστική παρουσίαση-συζήτηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου, ο Γιάννης Λούλης και ο Γιάννης Δημάκης αναπτύσσουν το θέμα, στο πλαίσιο της σύγχρονης εποχής που χαρακτηρίζεται από συνεχείς ανατροπές και διαρκή αβεβαιότητα.
Όπως οι ίδιοι σχολιάζουν, «Σε συνδυασμό με την εμφατική τεχνολογική ανάπτυξη, τις αντιλήψεις ζωής των νέων ανθρώπων, και τις νέες κοινωνικές και οικονομικές πραγματικότητες, δημιουργούνται νέες προκλήσεις για την Επικοινωνία, τόσο για την επιχειρηματική όσο και για την πολιτική της διάσταση. Άλλωστε είναι δεδομένο πως στην εποχή ενός βομβαρδισμού πληροφοριών, είναι ιδιαίτερα περιορισμένος ο διαθέσιμος χρόνος επεξεργασίας τους».

Πώς λοιπόν η επικοινωνία εξελίσσεται για να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να γίνει αποτελεσματική; 

Οι ομιλητές θα δώσουν συγκεκριμένα παραδείγματα και θα απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήματα:
•    Πώς χαράζεται μια στρατηγική επικοινωνίας;
•    Πώς επιλέγονται τα μηνύματα; 
•    Πώς αυτά αποκτούν μεγαλύτερη δύναμη;
•    Πώς αναδεικνύονται οι κρίσιμες λέξεις – φράσεις κλειδιά; 
•    Ποια δοσολογία συναισθηματικών – λογικών επιχειρημάτων επιλέγεται για την κατάλληλη επικοινωνία;
•    Ποια η σημασία και ο τρόπος του να οπτικοποιούμε την επικοινωνία;
•    Πώς οριοθετείται η επικοινωνία της νέας γενιάς;
•    Και τελικά, τι φέρνει το μέλλον στην επικοινωνία;

Την σειρά ομιλιών “Life Changing Ideas” στηρίζει η ΟΠΑΠ Κύπρου και η Wargaming, με χορηγούς επικοινωνίας το Sigmalive και το Economy Today. Οι ομιλίες είναι ανοικτές προς το ευρύ κοινό κατόπιν αγοράς εισιτηρίων και πραγματοποιούνται στο Cine Studio του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, μεταξύ 18:00 και 20:00. Απευθύνονται σε εκτελεστικούς διευθυντές, επιχειρηματίες, μέλη διοικήσεων, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς και φοιτητές, ενώ η προσεχής ομιλία στις 23 Μάιου αφορά ιδιαίτερα στελέχη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, καθώς και Δημόσιων και Εταιρικών Σχέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 77778030 και για αγορά εισιτηρίων-κρατήσεις στη σχετική ιστοσελίδα: www.ideas.unic.ac.cy. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας