Έφυγε από τη ζωή ο Άθως Πήττας

InBusinessNews  10/03/2019 17:21
Έφυγε από τη ζωή ο Άθως Πήττας

Έφυγε από τη ζωή ο Άθως Πήττας

InBusinessNews  10/03/2019 17:21
Έφυγε το Σάββατο από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο Άθως Πήττας, ένας εκ των ιδιοκτητών της γνωστής γαλακτοβιομηχανίας Pittas Dairy Industries. Η ΙΜΗ και το ΙΝ Business εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και ιδιαίτερα προς την σύζυγο του Ανδρούλλα Πήττα, μέλος του ΔΣ της PwC  Κύπρου.

RELATED ARTICLES

 
Ο Άθως Πήττας ο οποίος ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και υπεύθυνος του τομέα παραγωγής της Pittas Dairy Industries είχε διατελέσει πρόεδρος του Συνδέσμου Τυροκόμων Κύπρου, ενώ συμμετείχε ενεργά στην διαδικασία διαμόρφωσης του φακέλου για την κατοχύρωση του προτύπου για το χαλούμι.
 
H εταιρεία Pittas Dairy Industries ιδρύθηκε το 1939 και είχε ιστορία ογδόντα χρόνων στην γαλακτοβιομηχανία, ωστόσο τον περασμένο Ιανουάριο τερμάτισε τη λειτουργία της.
 
Η Pittas Dairy Industries ήταν η πρώτη εταιρεία η οποία άνοιξε τις εξαγωγές του χαλουμιού στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, Αμερικής, Μέσης Ανατολής και Αυστραλίας.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου στις 14.30 στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο. Η οικογένεια θα δέχεται συλληπητήρια από τις 13.00-14.30.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας