Μπράντλεϊ Κούπερ: Πώς έχτισε μια περιουσία $100 εκατ.

Διάσημος από τα πολλά... hangover που έχει περάσει, ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποτελεί άλλο ένα από τα δυνατά χαρτιά του Χόλιγουντ, γεγονός που ήρθε να πιστοποιήσει και η τελευταία του επιτυχία με την ταινία « A Star Is Born».

Ο Κούπερ, ο οποίος ξεκίνησε με μικρούς ρόλους στο «Wet Hot American Summer», «He's Just Not That Into You» και «Yes Man», συνέχισε την πορεία του με αλματώδη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, συμμετέχοντας στις ταινίες «Silver Linings Playbook», «American Hustle», «American Sniper» και το αγαπημένο της φετινής σεζόν, «A Star Is Born».

Με ένα σπάνιο ταλέντο που ξεδιπλώνεται μεταξύ κωμωδιών, δράσεων ή θρίλερ, η επιτυχία του Κούπερ εξαργυρώθηκε με μεγάλα χρηματικά ποσά το 2014 και το 2015, καθώς το Forbes τον χαρακτήρισε ως έναν από τους κορυφαίους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Μάλιστα, η περιουσία του αυτή τη στιγμή εκτιμάται στα 100 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth!

Hangover
Το 2009, υποδύεται ένα δάσκαλο, ο οποίος δεν μοιάζει με τους άλλους δασκάλους. Μαζί με τους φίλους του Στου (Εντ Χελμς), Νταγκ (Τζάστιν Μπάρθα) και Άλαν (Ζακ Γαλιφιανάκης) πίνει μερικά ποτηράκια (κι όχι μόνο) παραπάνω προκειμένου να γιορτάσει, στο μπάτσελορ πάρτι του φίλου του, και μπλέκει σε διάφορες ιστορίες με κλεμμένες τίγρεις, μωρά, ξεριζωμένα δόντια αλλά κι ένα φίλο που αγνοείται, τον... γαμπρό.

Το «Hangover» σκηνοθεσίας Τοντ Φίλιπς σημειώνει τεράστια επιτυχία με εισπράξεις της τάξεως των 467 εκατομμυρίων δολαρίων, θετικές κριτικές, ενώ ο ίδιος ο Κούπερ βρίσκεται υποψήφιος για βραβείο Satellite και αμείβεται με 600 χιλιάδες δολάρια, βλέποντας, τη φήμη του να εξαπλώνεται παγκοσμίως, καθώς η παλιοπαρέα του «Hangover» προκαλεί γέλια σε όλο τον πλανήτη.

Το 2011 βγήκε και η δεύτερη ταινία «Hangover II» με την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Οι εισπράξεις φτάνουν τα 581 εκατομμύρια αυτή τη φορά, ενώ οι αμοιβές όλων και του Μπράντλεϊ Κούπερ, φυσικά, πολλαπλασιάστηκαν και ο ίδιος έλαβε 5 εκατομμύρια ως αμοιβή, συν μια βέσπα δώρο από τον σκηνοθέτη, ο οποίος τις έκανε δώρο στα μέλη του καστ.

Ο διάσημος, πλέον, ηθοποιός δηλώνει ότι σίγουρα η φήμη που του χάρισε το «Hangover» του ανοίγει περισσότερες πόρτες, αλλά ο ίδιος συνεχίζει να κυνηγάει δουλειές περνώντας από οντισιόν και να στέλνει βίντεο σε υπεύθυνους κάστινγκ, όπως και πριν – μάλιστα, το 2009 έστειλε κασέτα προκειμένου να περάσει από οντισιόν για το ρόλο του γιου του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην ταινία «Είναι όλοι τους καλά», τελικά, όμως, έχασε το ρόλο από τον Σαμ Ρόκγουελ.

Την ίδια χρονιά, ψηφίστηκε και ως ο πιο σέξι άντρας από το περιοδικό People, ενώ τη δόξα του «Hangover» θα ζήσει και τρίτη φορά, με το «Hangover part III» και την ίδια παρέα, το οποίο θα βγει στη μεγάλη οθόνη το 2013.

A Star Is Born
Το ντεμπούτο του στη σκηνοθεσία, με το «A Star Is Born», τον αντάμειψε με έσοδα άνω των 400 εκατ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office, αλλά και με δεκάδες υποψηφιότητες για βραβεία.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δειτε Επισης

Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν