Αλέξης Θωμά: Νέος συνέταιρος για την Resolute Asset Management

Δελτίο Τύπου  01/02/2019 08:51
Αλέξης Θωμά: Νέος συνέταιρος για την Resolute Asset Management

Αλέξης Θωμά: Νέος συνέταιρος για την Resolute Asset Management

Δελτίο Τύπου  01/02/2019 08:51
Ο όμιλος Resolute Asset Management, κορυφαίος πάροχoς συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης ακινήτων και δανείων, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προαγωγή του Αλέξη Θωμά σε νέο Συνέταιρο.

RELATED ARTICLESΟ Αλέξης Θωμά κατέχει πέρα των δεκαπέντε ετών εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τραπεζικό και δημόσιο τομέα, με εξειδίκευση κυρίως σε θέματα στρατηγικής, τεχνολογίας, ανασχεδιασμού επιχειρηματικών διαδικασιών και ανάπτυξης συστημάτων σε τεχνικά θέματα ακινήτων. Το 2014, εντάχθηκε στην εταιρεία ως Vice President, όπου τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνέβαλε σημαντικά στην επέκταση των δραστηριοτήτων του ομίλου στην Κύπρο και στην  εκτέλεση έργων σχετικών με μη εξυπηρετούμενα δάνεια και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας. Πέραν από τις τρέχουσες αρμοδιότητές του, ως επικεφαλής της Resolute Κύπρου, ο Αλέξης θα ηγηθεί της επιχειρηματικής δραστηριότητας Client Technologies, μιας υπηρεσίας που παρουσιάζει συνεχή ανάπτυξη και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επεκτατικής στρατηγικής της Resolute. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα επικεντρώνεται στην εφαρμογή προηγμένων τεχνικών ανάλυσης δεδομένων, σύγχρονων συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης (artificial intelligence) και μηχανικής μάθησης (machine learning) και την ανάπτυξη εργαλείων συνδρομητικής χρήσης (Software-As-A-Service) για τη στήριξη και ενίσχυση μιας ολοκληρωμένης διαχείρισης ακινήτων και δανείων, ξεκινώντας από την επίλυση σύνθετων προβληματικών δανείων μέχρι και τη ρευστοποίηση των ακινήτων.

Ο κ. Bill Hancock, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Resolute, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι να ανακοινώσουμε το διορισμό του Αλέξη ως Συνέταιρο, αποτέλεσμα της αφοσίωσης, ενεργητικότητας και συμβολής του στη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας. Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον Αλέξη στο νέο του ρόλο, καθώς επεκτείνουμε στην κυπριακή αγορά τόσο τις υπηρεσίες μας, όσο και την ανάπτυξη και προώθηση του τεχνολογικού υπόβαθρου της Resolute  στην ανάλυση και  διαχείριση ακινήτων.

Η Resolute Asset Management είναι εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και μη εξυπηρετούμενων δανείων (ΜΕΔ) και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και υλοποίηση εντατικών επιχειρηματικών σχεδίων για την ανάκτηση αξίας από ακίνητα και από χαρτοφυλάκια ΜΕΔ που συνδέονται με ακίνητη περιουσία. Παρέχει στήριξη σε χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, θεσμικούς επενδυτές και διαχειριστές επενδυτικών ταμείων προσφέροντας πρακτική και εξειδικευμένη προσέγγιση σε κάθε περίπτωση. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ευρώπη, την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών και τη Μέση Ανατολή, με γραφεία σε Ηνωμένο Βασίλειο, Βουλγαρία, Κύπρο, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.  Είναι στελεχωμένη με 180 καταρτισμένους επαγγελματίες οι οποίοι κατέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό εμπειρίας σε επενδύσεις κεφαλαίων ακίνητης περιουσίας, τραπεζικές εργασίες και νομικές υπηρεσίες.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας