Η Φωτεινή Τσιρίδου νέα αντιπρόεδρος του ΧΑΚ

InBusinessNews  04/01/2019 10:57
Η Φωτεινή Τσιρίδου νέα αντιπρόεδρος του ΧΑΚ

Η Φωτεινή Τσιρίδου νέα αντιπρόεδρος του ΧΑΚ

InBusinessNews  04/01/2019 10:57
Τον διορισμό της δικηγόρου, Φωτεινής Τσιρίδου, στη θέση της Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο, σε συνεδρία του στις 18 Δεκεμβρίου. 

RELATED ARTICLES

 
Η κ. Τσιρίδου θα αντικαταστήσει τον κ. Σάββα Χαπέρη, ο οποίος υπέβαλε παραίτηση και θα διατηρήσει τη θέση για το υπόλοιπο της θητείας του Συμβουλίου, δηλαδή μέχρι τις 2.6.2020. Ο διορισμός της ισχύει από τις 19.12.2018.
 
Η κ. Τσιρίδου, Δικηγόρος – Νομικός Σύμβουλος, είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής (LLB) από το City University και μεταπτυχιακού στο Ναυτικό Δίκαιο (LLM) από το University College of London. Είναι επίσης μέλος του Εγγεγραμμένου Ινστιτούτου Διαιτητών Αγγλίας (MCIArb). Το 2003 εντάχθηκε στο Δικηγορικό Γραφείο Κώστας Τσιρίδης και Σία, αρχικά ως Συνεργάτης και από το 2009 έως σήμερα ως διοικητικός σύμβουλος και μέτοχος. Η πρακτική της εξάσκηση επικεντρώνεται, κυρίως, στη μαχόμενη δικηγορία, το τραπεζικό δίκαιο, το διοικητικό δίκαιο, το ναυτικό και το οικονομικό δίκαιο και τις διαιτησίες. Επίσης, ενεργεί ως νομικός σύμβουλος σε εμπορικές συναλλαγές τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Τσιρίδου διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Αρχής Λιμένων. 
 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας