Η Co-CEO της Tototheo Maritime στη λίστα Lloyd’s List Top 100

InBusinessNews  17/12/2018 14:30
Η Co-CEO της Tototheo Maritime στη λίστα Lloyd’s List Top 100

Η Co-CEO της Tototheo Maritime στη λίστα Lloyd’s List Top 100

InBusinessNews  17/12/2018 14:30

Η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, Co-CEO της Tototheo Maritime έχει συμπεριληφθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη ναυτιλιακή ειδική έκδοση της Lloyd's List με τα κορυφαία 100 ονόματα της ναυτιλίας κατατάσσοντάς την στην 96η θέση της λίστας, με τη μεγαλύτερη επίδραση στη ναυτιλιακή βιομηχανία παγκοσμίως. 

RELATED ARTICLES


Η ετήσια κατάταξη αυτή, δημοσιεύεται από την Lloyd’s List και καθορίζεται μετά από εξέταση σημαντικών κριτήριων, συμπεριλαμβανομένων την συμβολή των ατόμων αυτών στην ναυτιλιακή βιομηχανία, καθώς και ανάλυση των επιχειρηματικών αποφάσεων τους όπως και την προώθηση καινοτόμων ιδεών στον απαιτητικό τομέα της ναυτιλίας.

Η κ. Θεοδοσίου, εκτός από τα καθήκοντα της ως Co-CEO της Tototheo Maritime, είναι επίσης και πρόεδρος της WISTA International, που είναι η μεγαλύτερη γυναικεία οργάνωση επαγγελματικής δικτύωσης στη ναυτιλία. Επίσης κατέχει θέση στο διοικητικό συμβούλιο του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου.

Σύμφωνα με τους Lloyd’s List, η κ. Θεοδοσίου αναγνωρίζεται, ανάμεσα σε άλλα, για τις προσπάθειες προώθησης της ποικιλομορφίας, της διαφορετικότητας αλλά προπάντων της ισότητας των φύλων στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Κατά την προεδρία της κ. Θεοδοσίου επί της WISTA International ο Οργανισμός έχει καταφέρει με επιτυχία να λάβει συμβουλευτικό χαρακτήρα από τον IMO (Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός), αλλά και παράλληλα να διευρύνει συνεργασίες  στρατηγικής σημασίας  με άλλους διεθνείς Οργανισμούς και να αυξήσει τα μέλη της σημαντικά.

Η δημοσίευση του ονόματός της κ. Θεοδοσίου στην ειδική έκδοση της Lloyd's List,  κατοχυρώνει την συνεχή  προσπάθειά  της στον τομέα της ναυτιλίας, για αναγνώριση της ισότητας των φύλων στην βιομηχανία  αφού αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση και, πλέον, από τις  σημαντικότερες προτεραιότητες του τομέα. 

Η κ. Θεοδοσίου προβάλλει την συμβολή της γυναίκας στην ναυτιλία και όχι μόνο, αλλά και τη διαφορετικότητα, την ισότητα φύλων, την ενδυνάμωση και την βελτίωση  ικανοτήτων και την τεχνολογία στη ναυτιλία  συμμετέχοντας σε συνέδρια και πάνελ διεθνώς.

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας