Νέος Country Manager για την Emirates Κύπρου

Η Emirates, η οποία εκτελεί καθημερινά την πτήση Λάρνακα - Ντουμπάϊ, διόρισε τον κύριο Mohammad Al Attar, ως νέο Country Manager για την Κύπρο. Ο κ. Al Attar, του οποίου ο διορισμός τέθηκε σε ισχύ από τις 16 Σεπτεμβρίου 2018, είναι υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία των εργασιών του αερομεταφορέα
στην Κύπρο και θα προΐσταται μιας ομάδας 80 επαγγελματιών, διασφαλίζοντας ότι η Emirates παραμένει μια ελκυστική επιλογή για όσους ταξιδεύουν.

Ο κ. Al Attar, απόφοιτος του Αμερικάνικου Πανεπιστημίου του Ντουμπάϊ, κατέχει πτυχίο Οικονομικών και φέρει βαθιά γνώση και κατανόηση του τομέα των αερομεταφορών και μεγάλη εμπειρία στην εμπορική διαχείριση και το επιχειρησιακό κομμάτι. 

Βρίσκεται στην Emirates περισσότερο από τέσσερα χρόνια, ενώ προηγουμένως κατείχε τη θέση του Country Manager στην Ουγκάντα.  
«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και μεγάλο ενθουσιασμό που μου δίνεται η ευκαιρία να ηγηθώ των εργασιών της Emirates στην Κύπρο. Ανυπομονώ να δουλέψω με την καλά εκπαιδευμένη τοπική ομάδα, η οποία αποτελείται από αφοσιωμένο και ταλαντούχο προσωπικό, με σκοπό να διασφαλίσουμε την ανάπτυξη και την συνεχή επιτυχία της Emirates σε αυτή την συναρπαστική αγορά», ανέφερε ο κ. Al Attar. 

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στα Εμιράτα μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας, εξυπηρετούνται και δέχονται φιλοξενία παγκοσμίου επιπέδου από το πολυεθνές πλήρωμα καμπίνας, περιλαμβανομένων και Κύπριων, ενώ την ίδια στιγμή μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν γκουρμέ γεύματα και ποτά. Η Emirates επίσης, συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της, πολλαπλές επιλογές διασκέδασης, οι οποίες περιλαμβάνουν πάνω από 3,500 κανάλια σε πάνω από 40 γλώσσες, μέσω του εν πτήσει συστήματος ψυχαγωγίας, ICE. Ο αερομεταφορέας συνεχίζει να επεκτείνεται διεθνώς και σήμερα πετά σε 161 προορισμούς σε 86 συνολικά χώρες.  

Δειτε Επισης

Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου
PASCAL International Education: Oλιστική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχής ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής