Νέα Chief Corporate Development Officer στη Stoiximan

Την θέση της Chief of Corporate Development Officer στη Stoiximan και τη Betano, ανέλαβε η Petra Zackrisson, η οποία μέχρι τον Απρίλιο του 2018 ασκούσε καθήκοντα Vice President of Corporate Development του Betsson Group, ενός από τους μεγαλύτερους οργανισμούς διαδικτυακών παιγνίων παγκοσμίως. 
 
Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη δημιουργία, καθοδήγηση και ανάπτυξη επιτυχημένων ομάδων και κύριος στόχος της, αναλαμβάνοντας τα νέα της καθήκοντα, είναι η αποτελεσματική εφαρμογή του πλάνου ανάπτυξης του Betano, του διεθνούς brand της Stoiximan. 
 
Η Petra Zackrisson διαθέτει εμπειρία άνω των 20 χρόνων στους τομείς παροχής επιχειρηματικών και διαχειριστικών συμβουλών, διεθνούς επιχειρηματικής ανάπτυξης, online operations καθώς και στον τομέα συγχωνεύσεων και εξαγορών. Έχει διατελέσει στέλεχος της διεθνούς συμβουλευτικής εταιρίας McKinsey, ενώ έχει εργαστεί ως μέλος του συμβουλευτικού παραρτήματος του Σουηδικού Υπουργείου Εξωτερικών.
 
Τα τελευταία 5 χρόνια διετέλεσε στέλεχος του Σουηδικού στοιχηματικού Group της Betsson, όπου και ανέλαβε την ανάπτυξή του σε διαφορετικές αγορές ανά τον κόσμο. Το 2013, ως μέλος της ομάδας operational management του Betsson Group, συνετέλεσε δυναμικά στη στελέχωση και ανάπτυξη νέου τμήματος project execution, αναλαμβάνοντας το κομμάτι του business development και το κομμάτι των συγχωνεύσεων και εξαγορών.
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan κ. Γιώργος Δασκαλάκης σημείωσε «Η εμπειρία της Petra από την ανάπτυξη της ομάδας της Betsson από 500 σε περισσότερα από 1.800 άτομα και το ευρύ φάσμα των γνώσεών της, αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της εταιρείας, ιδιαίτερα ως προς το πλάνο εξωστρέφειας και ανάπτυξης στις αγορές του εξωτερικού που επιχειρούμε ήδη καθώς και σε αυτές που θα δραστηριοποιηθούμε στο μέλλον».
 
Η Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται στις πλέον αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 450 εργαζόμενους για τις 5 ευρωπαϊκές αγορές (Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία, Γερμανία και Αυστρία) , στις οποίες δραστηριοποιείται. 
 

Δειτε Επισης

Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος