Ο καθηγητής Κώστας Μαρκίδης ενώνει δυνάμεις με τη Phoenix Leaders

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2018, η Phoenix Leaders θα φιλοξενήσει στη λέσχη της, στη Λευκωσία, τον διακεκριμένο Κύπριο καθηγητή Κώστα Μαρκίδη, ο οποίος θα αναλύσει την έννοια της ηγεσίας σε έναν ψηφιακό κόσμο. Η εκδήλωση περιλαμβάνεται στη φετινή σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνει η Phoenix Leaders για την κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα.

Σε ένα οικείο περιβάλλον, ο καθ. Μαρκίδης θα αναπτύξει το θέμα «πώς οι τεχνολογικές, κοινωνικές και θεσμικές αλλαγές, έχουν επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο οι διοικήσεις των εταιρειών αντιμετωπίζουν το προσωπικό τους, πώς εξυπηρετούν τους πελάτες και πώς ανταγωνίζονται μεταξύ τους". Μαζί με το ακροατήριο, ο καθηγητής Μαρκίδης θα διερευνήσει το ερώτημα: "Τι πρέπει να κάνουν οι ηγέτες τώρα που δεν ήταν αναγκασμένοι να κάνουν πριν από 20 χρόνια;"

Η Valentina Kislaya, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της Phoenix Leaders, δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που θα φιλοξενήσουμε τον καθηγητή Μαρκίδη στη Λέσχη. Ως ένας από τους σημαντικότερους εμπειρογνώμονες παγκοσμίως σε θέματα στρατηγικής και καινοτομίας -και με κυπριακή καταγωγή- θα παρουσιάσει τα βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα σήμερα και θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να δουν από μια νέα οπτική γωνία τους ρόλους τους ως ηγέτες στο σημερινό ψηφιακό κόσμο.

Από την ίδρυσή της, τον Φεβρουάριο του 2018, η λέσχη Phoenix Leaders έχει φιλοξενήσει στη Λευκωσία διαλέξεις από διεθνείς εμπειρογνώμονες από διάφορους τομείς και βιομηχανίες, επιτρέποντας στα μέλη της να εξελίσσονται συνεχώς και να μαθαίνουν από κορυφαίους ειδικούς.
 
Τέλος συμμετοχής: €60 + ΦΠΑ
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με ask@phoenixleaders.co.uk

Δειτε Επισης

Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame