Δύο νέες ακαδημαϊκοί στο CIM

Το CIM ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών και με σκοπό την διατήρηση της ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει τα τελευταία 40 χρόνια, έχει προχωρήσει σε πρόσληψη της  Δρ. Ήβης Μιχαηλίδη ως Director of Undergraduate Studies και της Χριστιάνας Χαραλαμπίδου ως MBA Director. 

Η Δρ. Ήβη Μιχαηλίδη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο University of Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου απέκτησε τα πτυχία BSc in Psychology, MSc in Occupational and Organisational  Psychology και PhD in Psychology. Διαθέτει δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, και παρουσιάζει τις έρευνες της σε συνέδρια. Τα τρέχοντα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την οργανωτική ψυχολογία και συγκεκριμένα την ευεξία και ψυχική υγεία του εργαζομένου (π.χ. εργασιακή εξουθένωση, στρες, αίσθημα πικρίας, ισορροπία εργασίας/ζωής), οργανωτικό δίκαιο, λήψη αποφάσεων στον εργασιακό χώρο κ.α. Έχει σημαντική εργασιακή εμπειρία ως ερευνήτρια και ακαδημαϊκός αφού εργάστηκε για τρία χρόνια ως research fellow σε διάφορες έρευνες στον τομέα της υγείας και ψυχολογίας, καθώς επίσης και ως teaching assistant και academic tutor στο τμήμα ψυχολογίας του University of Surrey, όπου δίδασκε κυρίως μαθήματα σχετικά με την μεθοδολογία της έρευνας. Τέλος Η Ήβη είναι μέλος του British Psychological Society (ΒPS) και του European Association of Work and Organisational Psychology. Κατέχει επίσης άδεια χορήγησης Ψυχομετρικών τεστ (Ability & Personality/Psychometric test user) στον εργασιακό χώρο, αναγνωρισμένα από το British Psychological Society.

Η Χριστιάνα Χαραλαμπίδου είναι κάτοχος πτυχίου ΒΑ (Honours) in Economics with French από το University of Nottingham του Ηνωμένου Βασιλείου, μέρος του οποίου ολοκλήρωσε στην σχολή οικονομικών του πανεπηστημίου Université des Sciences Sociales Toulouse I της Γαλλίας. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSC in International Employment Relations and Human Resource Management από το London School of Economics and Political Science (LSE) του Λονδίνου. Μετά την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού της εργάστηκε για τρία έτη σαν Human Resource and Business Development Manager στην Κύπρο πριν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη συνέχιση των σπουδών της. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν την απόκτηση Διδαχτορικού τίτλου PhD in Economics από το University of Sheffield του Ηνωμένου Βασιλείου. Το ερευνητικό της ενδιαφέρον εστιάζεται σε εφαρμοσμένα οικονομικά σε θέματα εργασίας και εκπαίδευσης.

Η ακαδημαϊκή ομάδα του CIM υπόσχεται την συνέχιση της ποιοτικής εκπαίδευσης και ανάδειξης των ηγετών του αύριο, καθώς και την προαγωγή της Κύπρου ως Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο.  
 

Δειτε Επισης

Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»