Απόφοιτος του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus τιμήθηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ

Δελτίο Τύπου  28/06/2018 17:48
Απόφοιτος του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus τιμήθηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus τιμήθηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ

Δελτίο Τύπου  28/06/2018 17:48
Η 21 ετών Αντωνία Μιχαηλίδη απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus από τη Λάρνακα, τιμήθηκε με το Βραβείο Νεαρών Ηγετών της Βασίλισσας (Queen’s Young Leaders Award), σε ένδειξη αναγνώρισης από τη βασίλισσα Ελισάβετ της κοινωνικής προσφοράς νεαρών πολιτών από χώρες-μέλη της Κοινοπολιτείας.

RELATED ARTICLESΤο βραβείο απονεμήθηκε στη νεαρή Κύπρια από την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε την Τρίτη, 26 Ιουνίου στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η Αντωνία Μιχαηλίδη επιβραβεύθηκε για τη δουλειά που κάνει στηρίζοντας και μεταμορφώνοντας τις ζωές συμπολιτών της και προσφύγων που φιλοξενούνται στην Κύπρο.

Η ίδια δήλωσε  «Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που έζησα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Το συναίσθημα να λαμβάνεις ένα τόσο ξεχωριστό βραβείο από τη Βασίλισσα Ελισάβετ θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη μου. Θέλω να ευχαριστήσω το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και τον καθένα ξεχωριστά που με βοήθησε να ξεκινήσω και να φέρω εις πέρας ένα τόσο δύσκολο έργο’’.

Η Αντωνία και οι υπόλοιποι φετινοί νικητές (ηλικίας από 18 έως 29 ετών) επελέγησαν μέσα από μία διαδικασία που εξέτασε χιλιάδες αιτήσεις από τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας. Οι νικητές προστίθενται σε ένα δίκτυο 240 Νεαρών Ηγετών που έχουν τιμηθεί από τη βασίλισσα από το 2014, οπόταν εγκαινιάστηκε ο θεσμός, και έπειτα.

Η Αντωνία Μιχαηλίδη καθώς και οι υπόλοιποι νικητές του Queen’s Young Leader Award, θα λάβουν μέρος σε ένα πρόγραμμα ανάδειξης ηγετικών ικανοτήτων διάρκειας ενός έτους που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο του Cambridge και θα έχουν την ευκαιρία να ωφεληθούν από εξειδικευμένους ανά τομέα μέντορες.

Τη βασίλισσα Ελισάβετ πλαισίωναν στην τελετή οι νεόνυμφοι Δούκας και Δούκισσα του Sussex, πρίγκιπας Harry και Meghan Markle, καθώς και πολλές διακεκριμένες προσωπικότητες του βρετανικού δημόσιου βίου, όπως ο πρώην Πρωθυπουργός σερ John Major, ο κορυφαίος Άγγλος ποδοσφαιριστής David Beckham, ο stand-up comedian sir Lenny Henry και η Ολυμπιονίκης πυγμάχος Nicola Adams.

Ως Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus συγχαίρουμε τη φοιτήτριά μας Αντωνία Μιχαηλίδη και της υποσχόμαστε ότι το Πανεπιστήμιό της θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της, τόσο όσο αφορά στα επόμενα ακαδημαϊκά της βήματα αλλά και στην επαγγελματική της σταδιοδρομία και όχι μόνο. Τέτοια παραδείγματα αποτελούν φάρο ελπίδας για τον τόπο μας και πρέπει να αναδεικνύονται και να στηρίζονται.
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας