Βραβεία Εριφύλη: Γυναίκα Επιχειρηματίας 2017 η Τάσια Γιανναρά-Γιαλλουρίδου

Γυναίκα Επιχειρηματίας 2017 ανακηρύχτηκε η κ. Τάσια Γιανναρά Γιαλλουρίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος των εταιρειών Partners Y&R, pr: partners & Byte Digital Agency.

Η κα Γιανναρά- Γιαλλουρίδου, τιμήθηκε με το βραβείο Γυναικείας Αριστείας Εριφύλη, ενός θεσμού που ως στόχο έχει την ανάδειξη της συμμετοχής των γυναικών στην Κυπριακή οικονομία, μέσα από την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, αλλά και η προαγωγή της ισότητας ανδρών και γυναικών.

Τα Βραβεία Γυναικείας Αριστείας Εριφύλη αποτελούν μια πρωτοβουλία Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυναικών Επαγγελματιών Επιχειρηματιών (ΚΟΓΕΕ).

Όπως η ίδια έχει δηλώσει, 'στο χώρο της επικοινωνίας δουλειά μου είναι να αναδεικνύω επιχειρήσεις, μάρκες και προσωπικότητες. Είμαι πάντα πίσω από τα φώτα. Η διάκριση αυτή βάζει πάνω μου ένα προβολέα που με τιμά αφάνταστα και με κάνει να νοιώθω ακόμα περισσότερη περηφάνια και καταξίωση για το έργο που έχουμε δημιουργήσει με το συνέταιρο μου και όλη την ομάδα Partners.  Αυτή η βράβευση δεν αφορά μόνο στο άτομο μου αλλά και σε όλους τους συνοδοιπόρους μου. Η επικοινωνία είναι απαιτητική και ομαδική δουλειά.’

Θέληση, σκληρή δουλειά, συνεχής προσπάθεια και εξέλιξη είναι χαρακτηριστικά των Partners που τους κατατάσσουν στην ελίτ της επικοινωνίας όλα αυτά τα χρόνια. Με σύνθημα το «Make it happen» απόδειξαν ότι η αφοσίωση στην ποιοτική δουλειά, η επαγγελματική εξυπηρέτηση δημιουργικότητα  και οι νέες πρακτικές επικοινωνίας, επιβραβεύονται σε όλα τα επίπεδα, στοχεύοντας σε ένα δυναμικό αύριο.  

Η εκδήλωση προγραμματοποιήθηκε , την Τρίτη 19/06 στο Royal Hall στη Λευκωσία και μαζί με το βραβείο Γυναίκα Επιχειρηματίας, απονεμήθηκαν επίσης τα βραβεία Γυναίκα Επιχειρηματίας – Start Up, Γυναίκα Επαγγελματίας, Νέα Γυναίκα Επαγγελματίας και το τιμητικό βραβείο Γυναίκα Ηγέτης.

Την απονομή των βραβείων έκανε η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα. Βασιλική Αναστασιάδου.

Δειτε Επισης

Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου
PASCAL International Education: Oλιστική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχής ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής