Στην εταιρεία SAPO GIVEAWAYS PUBLIC LTD ο Ανδρέας Διαμαντίδης

Δελτίο Τύπου  07/06/2018 10:09
Στην εταιρεία SAPO GIVEAWAYS PUBLIC LTD ο Ανδρέας Διαμαντίδης

Στην εταιρεία SAPO GIVEAWAYS PUBLIC LTD ο Ανδρέας Διαμαντίδης

Δελτίο Τύπου  07/06/2018 10:09
Μετά από 25 χρόνια καριέρας σε διευθυντικές θέσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο κ. Διαμαντίδης θα αναλάβει τη διεύθυνση των εμπορικών δραστηριοτήτων και στρατηγικής της SAPO, με εποπτεία των τμημάτων Πωλήσεων, Μάρκετινγκ, Δημοσίων Σχέσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού. 

RELATED ARTICLES

 
Ο Ανδρέας Διαμαντίδης τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια (Νοέμβριος 2013 - Απρίλης 2017) εκτελούσε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του MAD TV και του adstore.net που ανήκουν στον μιντιακό όμιλο SPP MEDIA. Τα προηγούμενα δώδεκα χρόνια έχει διατελέσει Διευθυντής Διαφημιστικού Τμήματος του SIGMA TV και Εμπορικός Διευθυντής του SIGMALIVE του Συγκροτήματος Δίας. Στη θέση του Σύμβουλου Μάρκετινγκ & διαφήμισης εργάστηκε για εννέα χρόνια και στον τηλεοπτικό σταθμό Ο ΛΟΓΟΣ εκ των οποίων τα 2 τελευταία ως MEGA CHANNEL.
 
«Η προσθήκη του κ. Διαμαντίδη αποσκοπεί στην ενίσχυση της διευθυντικής ομάδας της εταιρείας. Είμαστε σίγουροι ότι οι πολύπλευρες γνώσεις του για την κυπριακή αγορά αλλά και η πολύχρονη του πείρα θα μας βοηθήσουν στην καλύτερη οργάνωση της εταιρείας και την αντιμετώπιση των σημαντικών αλλαγών και προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της SAPO κος Σωκράτης Ψαράς.
 
Η εταιρεία SAPO GIVEAWAYS PUBLIC LTD κατέχει κορυφαία θέση στον τομέα του διαφημιστικού και επαγγελματικού δώρου για 30 χρόνια, με ιδιόκτητο εργοστάσιο και γραφεία στην Λευκωσία και εκθεσιακούς χώρους στην Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας