Στην εταιρεία SAPO GIVEAWAYS PUBLIC LTD ο Ανδρέας Διαμαντίδης

Μετά από 25 χρόνια καριέρας σε διευθυντικές θέσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο κ. Διαμαντίδης θα αναλάβει τη διεύθυνση των εμπορικών δραστηριοτήτων και στρατηγικής της SAPO, με εποπτεία των τμημάτων Πωλήσεων, Μάρκετινγκ, Δημοσίων Σχέσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού. 
 
Ο Ανδρέας Διαμαντίδης τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια (Νοέμβριος 2013 - Απρίλης 2017) εκτελούσε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του MAD TV και του adstore.net που ανήκουν στον μιντιακό όμιλο SPP MEDIA. Τα προηγούμενα δώδεκα χρόνια έχει διατελέσει Διευθυντής Διαφημιστικού Τμήματος του SIGMA TV και Εμπορικός Διευθυντής του SIGMALIVE του Συγκροτήματος Δίας. Στη θέση του Σύμβουλου Μάρκετινγκ & διαφήμισης εργάστηκε για εννέα χρόνια και στον τηλεοπτικό σταθμό Ο ΛΟΓΟΣ εκ των οποίων τα 2 τελευταία ως MEGA CHANNEL.
 
«Η προσθήκη του κ. Διαμαντίδη αποσκοπεί στην ενίσχυση της διευθυντικής ομάδας της εταιρείας. Είμαστε σίγουροι ότι οι πολύπλευρες γνώσεις του για την κυπριακή αγορά αλλά και η πολύχρονη του πείρα θα μας βοηθήσουν στην καλύτερη οργάνωση της εταιρείας και την αντιμετώπιση των σημαντικών αλλαγών και προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της SAPO κος Σωκράτης Ψαράς.
 
Η εταιρεία SAPO GIVEAWAYS PUBLIC LTD κατέχει κορυφαία θέση στον τομέα του διαφημιστικού και επαγγελματικού δώρου για 30 χρόνια, με ιδιόκτητο εργοστάσιο και γραφεία στην Λευκωσία και εκθεσιακούς χώρους στην Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα.
 

Δειτε Επισης

Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου