Η ΕΥ ανακοινώνει νέους συνεταίρους στην Κύπρο

Η EY Κύπρου ανακοίνωσε την προαγωγή των Χαράλαμπου Κωνσταντίνου και Πέτρου Κρασάρη ως νέων συνεταίρων στα τμήματα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Φορολογίας αντίστοιχα. Οι νέοι συνεταίροι αναλαμβάνουν τους νέους ρόλους τους από την 1η Ιουλίου 2018 και αναμένεται να εργαστούν στενά με τους υπόλοιπους συνεταίρους με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση των τοπικών εργασιών της ΕΥ.

Ο Χαράλαμπος Κωνσταντίνου ηγείται του τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στην EY Κύπρου. Με περισσότερα από 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, έχει εργαστεί μεταξύ άλλων ως λέκτορας στο University of Edinburg για δύο χρόνια καθώς και για δέκα χρόνια ως σύμβουλος σε πολυεθνικές εταιρείες όπως την ΕΥ,  Standard and Poor’s και Duff & Phelps. Έχει εκτεταμένη εμπειρία σε διάφορους τομείς όπως διαχείρισης ρίσκου, κανονιστικών διατάξεων, αναδιοργανώσεων, επιχειρησιακών αναδιαρθρώσεων, στρατηγικής, εταιρικών αποτιμήσεων και αποτιμήσεων άυλων περιουσιακών στοιχείων. Ο Χαράλαμπος κατέχει διδακτορικό στον τομέα του Finance από το πανεπιστήμιο του Cambridge, μεταπτυχιακό σε Economics and Finance από το πανεπιστήμιο του Warwick και πτυχίο στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. 

Ο Πέτρος Κρασάρης ηγείται του τμήματος Διεθνής Φορολογίας και Υπηρεσιών Transfer Pricing στην ΕΥ Κύπρου. Κατέχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τοπικούς και διεθνείς πελάτες σε θέματα φορολογίας. Συμμετείχε σε μεγάλο αριθμό έργων φορολογίας διεθνώς, βοηθώντας τους πελάτες να διαρθρώσουν τις εργασίες τους με φορολογικά αποδοτικό τρόπο. Οι εμπειρίες του περιλαμβάνουν τη βελτίωση της φορολογικής αποτελεσματικότητας των πολυεθνικών επιχειρήσεων, παροχή συμβουλών σχετικά με στρατηγικές επαναπατρισμού των εσόδων, αναδιάρθρωση εργασιών, συγχωνεύσεις, εξαγορές και εκποιήσεις, καθώς και φορολογικό σχεδιασμό πνευματικών δικαιωμάτων και επενδυτικών ταμείων και άλλων διασυνοριακών ρυθμίσεων. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ACCA) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). 

Επιπρόσθετα από τους πιο πάνω,  η Μύρια Σαπαρίλλα και ο Κυριάκος Χριστοδούλου προάγονται σε Associate Partners φορολογίας και ελεγκτικών υπηρεσιών αντίστοιχα, με τους νέους τους ρόλους επίσης να τίθενται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2018.

Η Μύρια Σαπαρίλλα ξεκίνησε να εργάζεται στην ΕΥ Κύπρου το 2003 και σήμερα ηγείται του τμήματος Φορολογικής Συμμόρφωσης στη Λεμεσό. Κατέχει εμπειρία ελεγκτικών και φορολογικών υπηρεσιών, με τοπικούς αλλά και διεθνείς πελάτες σε διάφορους τομείς. Είναι πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων καθώς και μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (ICAEW) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Τα τελευταία χρόνια είναι ενεργό μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ναυτιλίας Γυναικών Κύπρου (WISTA), καθώς και της συντονιστικής επιτροπής ΣΕΛΚ Λεμεσού-Πάφου.

Ο Κυριάκος Χριστοδούλου κατέχει περισσότερα από 16 χρόνια εμπειρίας στην ΕΥ Κύπρου, παρέχοντας ελεγκτικές υπηρεσίες τόσο σε τοπικούς όσο και σε διεθνείς πελάτες σε διάφορους τομείς της οικονομίας, με εξειδίκευση στην παροχή ελεγκτικών υπηρεσιών στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού σε International Securities, Investment and Banking και πτυχίου Accounting and Finance. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (FCCA), μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), καθώς και μέλος της Ναυτιλιακής Επιτροπής του ΣΕΛΚ. 

Παράλληλα, ο Αντρέας Αβραάμ έχει πρόσφατα ενταχθεί στην ομάδα της ΕΥ Κύπρου κατευθείαν ως  Associate Partner, στο τμήμα ελεγκτικών υπηρεσιών. Ο Αντρέας έχει εκτενή εμπειρία 17 χρόνων παροχής ελεγκτικών και άλλων επαγγελματικών υπηρεσιών σε τοπικές και διεθνείς εταιρείες διαφόρων κλάδων και βιομηχανιών. Είναι  μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (ICAEW) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Είναι επίσης άριστος απόφοιτος του London School of Economics & Political Science με πτυχίο Accounting and Finance. 

«Οι νέοι μας συνεταίροι είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες που αξίζουν της αναγνώρισης αλλά και της βαρύτητας των ευθυνών της νέας τους θέσης» δήλωσε ο Σταύρος Παντζαρής, Διευθύνων Συνέταιρος της EY Κύπρου. «Παρέχουν άψογη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, αναπτύσσουν νέες υπηρεσίες και εξελίσσουν τους ανθρώπους μας. Με τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους, παίζουν ζωτικό ρόλο και συμβάλλουν ουσιαστικά στη διασφάλιση της ανάπτυξης και της επιτυχίας του οργανισμού μας, ιδιαίτερα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον που ζούμε. Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους, προσβλέπουμε στη συνέχιση της θετικής τους πορείας και της αποτελεσματικής τους ηγεσίας.»

Δειτε Επισης

Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame