Σ. Παπαδόπουλος: Νέος Global Brand Ambassador της Casa Cuervo

Καθήκοντα“Global Brand Ambassador for Casa Cuervo”, ανέλαβε ο Στέλιος Παπαδόπουλος, μέλος της Ομάδας του Ομίλους Photos Photiades στην Ελλάδα, ο οποίος μέχρι πρότινος διατελούσε Brand Ambassador της τεκίλας Jose Cuervo στην Ελλάδα. 

Από την αρχή της επαγγελματικής του καριέρας ως bartender, o Στέλιος Παπαδόπουλος στόχευε ψηλά προσπαθώντας να εξελιχθεί, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του και αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες μέσα από ταξίδια, σεμινάρια, βιβλία και διαγωνισμούς bartending.
 
Ένα ταξίδι στο Μεξικό το 2011, έμελλε να του αλλάξει τη ζωή καθώς γνώρισε από κοντά ένα απόσταγμα, το οποίο λάτρεψε σε βαθμό που τον έκανε να αφοσιωθεί εξολοκλήρου σε αυτό. Η αγάπη του για την αγαύη δεν πέρασε απαρατήρητη από την εταιρεία Beverage World, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Jose Cuervo στην Ελλάδα, η οποία εκτιμώντας το πάθος του για την κατηγορία της τεκίλας, τον ενέταξε στο δυναμικό της ως Brand Ambassador της Jose Cuervo το 2012.
 
Έτσι λοιπόν, οι καρποί της αφοσίωσης του Στέλιου Παπαδόπουλου στην κατηγορία της τεκίλας άρχισαν να ανθίζουν, αναλαμβάνοντας να διαδώσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της μεγαλύτερης μάρκας τεκίλας παγκοσμίως, στην ελληνική αγορά, μέχρι που φτάσαμε στο 2016 και τη διάκριση του από το Επιμελητήριο της Τεκίλας στο Μεξικό (CNIT) ως τον πρώτο μη Μεξικανό Tequila Connoisseur.
 
Η συνεισφορά του στην Jose Cuervo στην ελληνική αγορά, πάντα υπό την καθοδήγηση της Beverage World, η οποία του προσέφερε απλόχερα όλα τα απαραίτητα εφόδια για να εξελιχθεί και να αναδείξει τις περγαμηνές του μέσα από ομαδική δουλειά, κίνησε τον ενδιαφέρον της μάρκας, η οποία τον αντάμειψε με μια ακόμη διάκριση.
 
ΠΗΓΗ: photiadesgroup.com

Δειτε Επισης

Σπάει τη σιώπη της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου