Για την Ομόνοια ενδιαφέρεται ο επιχειρηματίας Ρόης Πογιατζής

Ενδιαφέρον για την Ομόνοια εξέφρασε ο επιχειρηματίας, Ρόης Πογιατζής, ιδρυτής και διαχειριστής της ιδιωτικής επενδυτικής εταιρείας “Platinum Capital Partners Inc”, με επενδύσεις στους τομείς της ενέργειας, τεχνολογίας, ακινήτων και επιλεγμένες συμμετοχές σε ιδιωτικές εταιρείες, 

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος κατάγεται από την Αμμόχωστο, έχει καταθέσει πρόταση για διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος και των εμπορικών δραστηριοτήτων της Ομόνοιας.

H πρόταση του κ. Πογιατζή περιλαμβάνει:
• Συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η οποία θα συμπεριλαμβάνει μεταφορά τεχνογνωσίας και την παροχή συμβουλών. Ο επιχειρηματίας έχει ήδη υπογράψει το σχετικό Μνημόνιο Συναντίληψης με την ομάδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ αμέσως μόλις υπάρξει συμφωνία.
• Μετατροπή της εταιρείας που θα αναλάβει την ποδοσφαιρική Ομόνοια σε δημόσια εταιρεία στα επόμενα τρία χρόνια.
• Παραχώρηση προς το Σωματείο ποσού ως αμοιβής, για την παραχώρηση του franchise, αποπληρωμής των δανείων που αφορούν τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ, ποσοστού επί των εμπορικών εισπράξεων και ποσοστού επί των εισπράξεων από τους ευρωπαϊκούς αγώνες τουλάχιστον ισόποσα ή και καλύτερα από την πρόταση που έχει ήδη υποβληθεί.
• Πρόθεση για συνεργασία και με τα άλλα τμήματα του σωματείου (Futsal,Volleyball,Basketball) σε περίπτωση που θα το θελήσει το Σωματείο.
• Συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας εκπροσώπων του Σωματείου, των οργανωμένων φιλάθλων - Θύρας 9 και των παλαίμαχων, ώστε όλα τα σύνολα της Ομόνοιας να γνωρίζουν τα δεδομένα και να λαμβάνουν μέρος στις συζητήσεις και στη λήψη αποφάσεων.
• Προσπάθεια κατασκευής ιδιόκτητου γηπέδου κατά προτίμηση στον χώρο που είχε επιλεγεί αρχικά

Σημειώνεται ότι ο επιχειρηματίας έχει ήδη καταθέσει το αρχικό ποσό των δύο εκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής για να καλυφθούν άμεσα οι απαιτήσεις που προκύπτουν από τακριτήρια της UEFA, σε δεσμευμένο λογαριασμό του δικηγορικού γραφείου Tarter Krinsky& Drogin LLP, στη Νέα Υόρκη σε περίπτωση αποδοχής της πρότασης.
 

Δειτε Επισης

Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο