Σ. Τινής: Ο «Άνθρωπος πίσω από πολλές επιτυχημένες Digital καμπάνιες»

Ο Σπύρος Τινής, ο «Άνθρωπος πίσω από πολλές επιτυχημένες Digital καμπάνιες», με 18 χρόνια πείρα στον τομέα του Μάρκετινγκ και Διαφήμισης, μας μιλάει για τα νέα του βήματα στον χώρο, την δημιουργία της καινούργιας διαφημιστικής εταιρείας με δραστηριότητες στην Κύπρο και το εξωτερικό.

 Μπορείτε να μας πείτε κ. Τινή, λίγα λόγια για την ομάδα και την ιστορία της Cy Digital Net;

H Cy Digital Net είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία η οποία έχει έδρα της την Λεμεσό και με δραστηριότητες σε όλο το Νησί και το εξωτερικό.
Σκοπός της είναι να καλύψει ένα μεγάλο κενό της digital διαφήμισης  διαβλέποντας ότι οι μεγαλύτερες ιστοσελίδες, αποτελούν μία τεράστια και ανεκμετάλλευτη αγορά η οποία μπορεί να προβάλλει οποιοδήποτε διαφημιζόμενο, σε ένα ευρύ κοινό με άκρως ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Ποιες είναι οι δραστηριότητες της ομάδας της CY Digital NET και με τι ασχολείστε;

Το δίκτυο της  Cy Digital Net αποτελείται από τοπικά  και διεθνή sites. Οι διαφημιζόμενοι μπορούν πλέον μέσω της Cy Digital Net να διαφημιστούν σε site με σοβαρή δημοσιογραφική παρουσία, μετρήσεις και γνώση της τοπικής και διεθνής αγοράς με προσιτές τιμές σε όλα τα είδη στοχευμένης διαδικτυακής προώθησης. Η Cy Digital Net βρίσκεται και στον τομέα του Digital Marketing και παρέχει διάφορες λύσεις στους πελάτες της. H εταιρία στελεχώνεται από μια πλήρως καταρτισμένη ομάδα και έχει βασικό άξονα λειτουργίας της, τη διαμόρφωση από κοινού, επωφελών και κερδοφόρων σχέσεων με τους υποψήφιους πελάτες της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κατανοήσουν πλήρως και σε βάθος τη συμπεριφορά του καταναλωτή στο διαδίκτυο και να εφαρμόσουν μία στρατηγική marketing προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους, η οποία θα αποφέρει άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα. Σε μία εποχή στην οποία έννοιες όπως online marketing, display advertising, search engine marketing, social creative and media, Web Design, κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, αποτελώντας τη νέα πραγματικότητα στο χώρο της διαφήμισης, η Cy Digital Net παρέχει την καινοτομία, τα μέσα, τη διάθεση και την εξειδίκευση, για να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα της παρουσίας και της προβολής σας στο Διαδίκτυο.

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού marketeer ή σύμβουλου επιχειρήσεων ιδιαίτερα στην ψηφιακή εποχή;

Καταρχήν ένας καλός Marketer ή σύμβουλος μάρκετινγκ πρέπει να είναι πτυχιούχος στον συγκεκριμένο κλάδο και να έχει τουλάχιστο πείρα πέραν των 5 ετών, έτσι ώστε να έχει αντλήσει διάφορες γνώσεις και εμπειρίες από την αγορά για να μπορεί να τις μεταφέρει στους πελάτες του.Δυστυχώς σήμερα βλέπουμε αρκετούς να «ονομάζονται» Digital Marketing Specialist, χωρίς καμία ιδιαίτερη γνώση στον τομέα αυτό.
Επίσης πρέπει να είναι καλός ακροατής και να ενημερώνεται καθημερινά για τα νέα της αγοράς και του μάρκετινγκ, ειδικά του ψηφιακού μάρκετινγκ και των Social Media.

Πως μπορεί η ομάδα σας να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν ένα δυνατό όνομα και μια ισχυρή παρουσία; 

Η Cy Digital Net με την σωστή στρατηγική και προγραμματισμό, καθώς και το σωστό πλάνο μάρκετινγκ μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες της να έχουν μια ισχυρή παρουσία στην αγορά, τόσο με online όσο και με offline Marketing στρατηγική. Με τις γνώσεις που έχουμε αντλήσει τα τελευταία 18 χρόνια και τα διάφορα μέσα τα οποία χρησιμοποιούμε, μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους.

Το online marketing είναι πλέον απαραίτητο για όλες τις επιχειρήσεις.  Πως μπορεί μία επιχείρηση ή ένα brand να εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης και να αυξήσει το κύκλο εργασιών της;

Το διαδικτυακό μάρκετινγκ είναι πλέον ένας από τους καλυτέρους και οικονομικότερους τρόπους προώθησης μιας εταιρείας. Με τα διάφορα μέσα όπως τα κοινωνικά δίκτυα, το Google AdWords, Yahoo, Microsoft, διάφορα Φόρουμ, email marketing, SEO και άλλα, μπορούμε να προωθήσουμε πολλά brands να εμφανίζονται στις μηχανές αναζήτησης.

Τι περιλαμβάνει η διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης; Πως μπορεί μια εταιρεία να αποκτήσει ισχυρή παρουσία στα Social Media; 

Όταν διαχειριζόμαστε τους λογαριασμούς των πελατών μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής, αναλαμβάνουμε καθημερινά τα διάφορα post τους, τις προωθήσεις τους, την εγγραφή λεκτικών και κειμένων. Μια εταιρεία πρέπει να έχει καθημερινή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μπορεί να αποκτήσει ισχυρό προφίλ. Και αυτή είναι η δουλειά της CY Digital NET  για να βοηθά τον πελάτη της.


Ποιες είναι μερικές από τις ευκαιρίες και προκλήσεις που αντιμετωπίζει το γραφείο σας τώρα;

Ως Cy Digital Net αντιμετωπίζουμε καθημερινά πολλές και διάφορες προκλήσεις από διαφορετικούς πελάτες και κατηγορίες πελατών.
Στόχος μας είναι να τις αντιμετωπίζουμε όλες με τον σωστό και επιτυχημένο τρόπο, με τα καλύτερα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Για εμάς πάνω από όλα είναι ο πελάτης.


Ποια στοιχεία, χαρακτηριστικά και πληροφορίες μπορεί να δώσει ο πελάτης στην ομάδα σας για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα;

Καταρχήν γίνεται μια πρώτη συνάντηση με τον πελάτη στα γραφεία του, για να δούμε τους χώρους, το προσωπικό και το περιβάλλον εργασίας της εταιρείας. Στην συνέχεια δίνεται ένα ερωτηματολόγιο στον πελάτη με διάφορες ερωτήσεις που αφορούν το παρελθόν, παρόν και μέλλον της εταιρείας. Βάση των απαντήσεων του πελάτη, δημιουργείτε και το ανάλογο πλάνο προώθησης της εταιρείας.


Μπορείς να μοιραστείς μαζί μας ένα έργο/δουλειά σου που είσαι είναι ιδιαίτερα υπερήφανος;

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας, για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Κάθε δουλειά την βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο, είτε είναι μεγάλη είτε είναι μικρή/απλή. Δεν διαχωρίζουμε τους πελάτες μας σε κατηγορίες. Και φυσικά είμαστε περήφανοι για όλους τους πελάτες μας.


Το διαδίκτυο και τα ψηφιακά μέσα χαρακτηρίζονται από τις συνεχείς αλλαγές και τη καινοτομία. Η δουλειά της ομάδα σας τελειώνει με τη παράδοση του Project; 

Η δουλειά μας δεν τελειώνει ποτέ. Υπάρχει συνεχής επαφή με τους πελάτες μας, έστω και αν δεν υπάρχει συμφωνία, απλά και μόνο για να τους ενημερώνουμε για τα νέα της αγοράς και άλλα μικρά πράγματα για την καλυτέρευση της εταιρείας τους, όσο αφορά το μάρκετινγκ τους.
 

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται