Ο Γιώργος Κασκάνης νέος διευθυντής ειδήσεων του ALPHA Κύπρου

Αλλαγή σκυτάλης στη διεύθυνση ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού  ALPHA Κύπρου, μετά την  οικειοθελή αποχώρηση του Γιώργου Τσαλακού από τη συγκεκριμένη θέση.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ALPHA, Διευθυντής Ειδήσεων του Τμήματος Ενημέρωσης του σταθμού αναλαμβάνει από σήμερα ο Δημοσιογράφος και Πολιτικός Αναλυτής Γιώργος Κασκάνης. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 ο κ. Κασκάνης ήταν Μόνιμος Συνεργάτης του ALPHA Κύπρου έχοντας σημαντικό ρόλο στην ανάλυση της πολιτικής επικαιρότητας και όχι μόνο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ALPHA NEWS.   
 
Με μακρά εμπειρία τόσο στην τηλεόραση όσο και στον καθημερινό Τύπο, ο κ. Κασκάνης είναι σε βάθος γνώστης του Κυπριακού. Οι γνώσεις και οι ικανότητές του αποτελούν εγγύηση για την ανοδική πορεία των εκπομπών ενημέρωσης του ALPHA Κύπρου. Πριν από την έναρξη της συνεργασίας του με τον ALPHA Κύπρου, διετέλεσε Αρχισυντάκτης στην εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ».  
 
Ο μέχρι σήμερα Διευθυντής Ειδήσεων του Τμήματος Ενημέρωσης του ALPHA Κύπρου κ. Γιώργος Τσαλακός, ο οποίος αποτέλεσε και τον ακρογωνιαίο λίθο για το στήσιμο του Τμήματος Ενημέρωσης, αποφάσισε οικειοθελώς να αποσυρθεί από τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων, αναλαμβάνοντας πλέον τον ρόλο του Σύμβουλου Ενημερωτικών Προγραμμάτων και Έρευνας του ALPHA Κύπρου.      
 
Η Διεύθυνση και το προσωπικό του ALPHA Κύπρου εκφράζουν τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους στον κ. Γιώργο Τσαλακό ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια εργάστηκε ακούραστα και με πάθος για τη δημιουργία του Τμήματος Ειδήσεων αλλά και για την καθιέρωση των Δελτίων Ειδήσεων του ALPHA Κύπρου ως ποιοτική και έγκυρη επιλογή στην συνείδηση του Κύπριου τηλεθεατή. 
 

Δειτε Επισης

Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου