Γ. Ζάμπογλου: Αναλαμβάνει τα ηνία του Ρόδον

Τη Γενική Διεύθυνση του ανακαινισμένου ξενοδοχείου Ρόδον στο Αγρό ανέλαβε ο Γιώργος Ζάμπογλου. 
 
Ο κ. Ζάμπογλου ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στα τέλη Φεβρουαρίου  και θα έχει την επιχειρησιακή ευθύνη των δραστηριοτήτων του ξενοδοχείου, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό τον Ιούνιο 2018. 
 
Διαβάστε ακόμα: Έτσι θα μοιάζει το Ρόδον μετά το lifting
 
Ο νέος γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου δραστηριοποιείται στο χώρο του Hospitality τα τελευταία 15 χρόνια όπου έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Κύπρο. 
 
Μιλώντας στο InBusinessNews, o κ. Ζάμπογλου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η «εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ανανέωση και αναβάθμιση του ξενοδοχείου, η χάραξη  ολοκληρωμένης στρατηγικής για την βελτίωση της αποδοτικότητας και των υπηρεσιών του Ρόδον, η ενίσχυση των σχέσεων με σημαντικούς πελάτες, η ενδυνάμωση της εμπορικής αναγνωρισιμότητας του ξενοδοχείου, αλλά και η άριστη ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών και απαιτήσεων της τουριστικής αγοράς, θα συμβάλλουν στη καθιέρωση του ξενοδοχείου Ρόδον ως ενός από τους πιο κατάλληλους και ιδανικούς προορισμούς διαμονής και φιλοξενίας».
Ήδη, πρόσθεσε,  το ξενοδοχείο έχει γίνει πόλος προσέλκυσης αθλητικού τουρισμού (αυτό θα γίνει σε ολόχρονη βάση) εφόσον οι εγκαταστάσεις τόσο του ξενοδοχείου (γυμναστήριο, γήπεδο τένις και καλαθόσφαιρας κλπ), του πολυδύναμου αθλητικού κέντρου «Γλαύκος Κληρίδης» ως επίσης και των εγκαταστάσεων και γηπέδων της ευρύτερης περιοχής, συνάδουν στην προτίμηση και πρώτη επιλογή ομάδων τόσο από το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό. 
 
Διαβάστε ακόμα: Σφίγγει ο κλοιός για κόκκινα δάνεια
 
Αναφερόμενος στις εργασίες ανακαίνισης, τόνισε ότι το ξενοδοχείο θα διαθέτει πλέον ένα συνδυασμό παλαιάς - μοντέρνας διακοσμητικής άποψης και αισθητικής, διαμορφωμένους συνεδριακούς χώρους ως επίσης και χώρους για δεξιώσεις γάμων ή βάφτισης. Το Rodon Hotel & Resort πλήρως ανακαινισμένο, προσφέρει ποικιλία τύπων δωματίου αλλά και σουίτες, εξοπλισμένα με νέα τεχνολογικά μέσα.
 
Διαβάστε ακόμα: Ρόδον: Ετοιμάζεται για δυναμικό come back

Δειτε Επισης

Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο