Action: Νέος Business Development Manager στις Βρυξέλλες

Η Action Global Communication συνεχίζει τη στρατηγική στελέχωση του εξειδικευμένου της τμήματος, Action Diplomacy, με την ενσωμάτωση του Eros Artuso στην ομάδα του γραφείου των Βρυξελλών, και την ανάληψη καθηκόντων Business Development Manager, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των συνεργασιών διαχείρισης και υλοποίησης έργων επικοινωνίας χρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους Διεθνείς Οργανισμούς.

Με περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας στη διαμόρφωση εταιρικών προγραμμάτων και στη διαχείριση Framework Contracts (FWC), Call for Tenders, EOIs της Ε.Ε. και άλλων Διεθνών Οργανισμών, ο κ. Artuso εκτιμάται πως θα ενισχύσει στρατηγικά την ομάδα της Action Diplomacy για την εδραίωση του επιχειρησιακού της πλάνου και τη διεύρυνση του φάσματος εξειδικευμένων υπηρεσιών που προσφέρει. Παράλληλα, θα ενισχύσει τη δυναμική παρουσία της Action  Global Communication και εκτός των συνόρων της ενωμένης Ευρώπης, όπως στις αγορές της Βορείου Αφρικής και της Κεντρικής Ασίας, στις οποίες και εκτείνεται, μέσω συνεργασιών, το δίκτυο του Ομίλου. 

Καλωσορίζοντας τον κ. Artuso στην Action  Global Communication, ο Επικεφαλής του τμήματος  Action Diplomacy κ. Larry Fergeson ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε τον Eros πλέον στην ομάδα μας, αφού η εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας θα συμβάλει σημαντικά στην ενδυνάμωση της μέχρι σήμερα επιτυχημένης συνεργασίας μας με την Ε.Ε. και τους άλλους Διεθνείς Οργανισμούς».
 

Δειτε Επισης

Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου
PASCAL International Education: Oλιστική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχής ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής