Νέα προσθήκη στην ομάδα της in4capital

Δελτίο Τύπου  03/10/2017 18:00
Νέα προσθήκη στην ομάδα της in4capital

Νέα προσθήκη στην ομάδα της in4capital

Δελτίο Τύπου  03/10/2017 18:00
Μετά την είσοδο της  Onemind  στην ομάδα της in4capital τον προηγούμενο  μήνα, άλλη μια σημαντική  προσθήκη στο δυναμικό της εταιρείας  είναι γεγονός.

RELATED ARTICLES


Ο Πέτρος Οικονόμου, με επιτυχημένη 20ετή επαγγελματική εμπειρία σε τράπεζες,  πολυεθνικές και συμβουλευτικές εταιρείες  στους  τομείς των Business Development, Investing, Entrepreneurship και Corporate Finance, εισέρχεται μετοχικά αλλά και λειτουργικά  στην εταιρεία, αναλαμβάνοντας τη θέση του COO με σκοπό την ανάπτυξή της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μιας και διαθέτει σημαντικές επαφές με επενδυτές και εταιρείες. Επιπροσθέτως, θα συνεισφέρει στη συνεχή εξέλιξη της  δόμησης του dealmaking  process μεταξύ των χρηστών της πλατφόρμας  in4capital.com. 

Ο Πέτρος Οικονόμου είναι κάτοχος MSc in Finance από το University of Strathclyde του Ηνωμένου Βασιλείου, πτυχίου Οργάνωσης και Διοίκησης με κατεύθυνση Λογιστικής και Χρηματοδοτικής Διοίκησης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α.) και BA in Economics από το American College of Greece - Deree College.

H προσθήκη αυτή έρχεται σε μια στιγμή που έγινε το launch των free υπηρεσιών της πλατφόρμας και το ενδιαφέρον που εισπράττεται από project owners διαφόρων χωρών είναι άκρως ενθαρρυντικό καθώς και από επενδυτές οι οποίοι ενδιαφέρονται να λαμβάνουν dealflow  και τελούν  εν αναμονή του launch των αναβαθμισμένων υπηρεσιών της.

Ο κ. Οικονόμου μετά την υπογραφή της συνεργασίας αναφέρει  «Παρακολουθώ με ενδιαφέρον εδώ και καιρό την ανάπτυξη της πλατφόρμας in4capital. Με εντυπωσίασε η εργατικότητα, δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα των στελεχών της προς την επίτευξη του στόχου δημιουργίας ενός marketplace που θα διευκολύνει σημαντικά το dealmaking μεταξύ επενδυτών κα εταιρειών. Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη χαρά  που θα συνδράμω σ’ αυτή την προσπάθεια».

Επίσης, ο CEO της εταιρείας  Λευτέρης Κοντός δήλωσε «είναι χαρά μας  που  υποδεχόμαστε στην In4Capital τον Πέτρο Οικονόμου, έναν άνθρωπο με αποδεδειγμένη αξία και εμπειρία στο χώρο. Είμαστε σίγουροι ότι  η συμβολή του θα επισπεύσει την ανάπτυξη  και αποτελεσματικότητα  της πλατφόρμας  μας, δίνοντας συνεχώς μεγαλύτερη αξία στις υπηρεσίες που παρέχουμε στους χρήστες μας».

Η in4capital.com παρέχει υπηρεσίες  data mining και  επενδυτικού  matchmaking   για startups και  εταιρείες  από Free to Premium χρέωση στους  χρήστες  της.
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας