Νέος Academic Director του CIM στη Λεμεσό ο Δρ Άγγελος Αρκουλής

Δελτίο Τύπου  11/09/2017 10:10
Νέος Academic Director του CIM στη Λεμεσό ο Δρ Άγγελος Αρκουλής

Νέος Academic Director του CIM στη Λεμεσό ο Δρ Άγγελος Αρκουλής

Δελτίο Τύπου  11/09/2017 10:10

Το CIM ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών και με σκοπό την διατήρηση της ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει τα τελευταία 39 χρόνια, έχει προχωρήσει σε πρόσληψη του Δρ Άγγελου Αρκουλή ως Academic Director στην Λεμεσό, στον βαθμό του Associate Professor. Ο Δρ Αρκούλης αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα την 18η Σεπτεμβρίου 2017.

Ο Άγγελος Αρκουλής αποφοίτησε από το Ευρωπαϊκό Σχολείο του Λουξεμβούργου το 1991. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Cass Business School του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου απέκτησε τα πτυχία BSc in Banking & Finance, MSc in Shipping, Trade & Finance και PhD in Finance. Εργάστηκε στο Costas Grammenos Centre for Shipping, Trade and Finance για 5 έτη. Ακολούθως εργάστηκε στο ΝΑΤΟ για 7 έτη. Μέχρι πρότινος εργαζόταν σε Πανεπιστήμια στην Κύπρο.  

Διαθέτει δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, ενώ διδάσκει στις περιοχές της χρηματοδότησης και ναυτιλίας. Τα τρέχοντα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη ναυτιλιακή χρηματοδότηση, την τιμολόγηση περιουσιακών στοιχείων και ομολόγων σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς.

Έχει σημαντική εργασιακή εμπειρία στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Επίσης εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε διεθνή οργανισμό που δραστηριοποιείται σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές.

Η διευθυντική ομάδα του CIM υπόσχεται την συνέχιση της ποιοτικής εκπαίδευσης και ανάδειξης των ηγετών του αύριο, καθώς και την προαγωγή της Κύπρου ως Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο.

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας