Χρίστος Νικολάου: Δημιουργεί το LCS_ChristosApproach

Χρίστος Νικολάου: Δημιουργεί το LCS_ChristosApproach

Χρίστος Νικολάου: Δημιουργεί το LCS_ChristosApproach

Στον τομέα της εκπαίδευσης θα δραστηριοποιηθεί ο Χρίστος Νικολάου, μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής καταστημάτων της Eurofresh Fruit & Vegetables Ltd. 

RELATED ARTICLES


Ο κ. Νικολάου εργάστηκε για επτά χρόνια στη θέση αυτή, αλλά ήρθε η στιγμή, όπως ο ίδιος αναφέρει, να βάλει πλώρη για το πάθος του, την εμμονή του, τα εκπαιδευτικά εργαστήρια – συναντήσεις και καθοδήγηση.

Η εξειδίκευσή του εστιάζεται στη δημιουργία πελατο-κεντρικής νοοτροπίας. Ξεκινώντας από την ανάπτυξη πελατο-κεντρικών επιχειρηματικών ηγετών μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα, το οποίο συνδυάζει διαδραστικά εργαστήρια, αλλά κυρίως ένα πρόγραμμα τεσσάρων μηνών καθοδήγησης. Κατά την έναρξη της διαδικασίας οι υποψήφιοι αξιολογούνται με ένα επιστημονικό εργαλείο διεθνούς οργανισμού, ώστε να υπάρχουν μετρήσιμα αποτελέσματα. Η όλη φιλοσοφία του προγράμματος βασίζεται στο επιχειρηματικό μοντέλο που ο ίδιος κωδικοποίησε και ενέγραψε, το LCS_ChristosApproach. Το μοντέλο διευκολύνει σημαντικά τα εμπλεκόμενα μέρη ώστε να είναι ευθυγραμμισμένα σε ένα πλαίσιο φιλοσοφίας, σκέψης και διαδικασίας. 

Ο Χρίστος Νικολάου είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής διοίκησης,  πιστοποιημένος από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ)  και του ECDL (European Computer Driving license), πιστοποιημένος αξιολογητής συναισθηματικών δεξιοτήτων (Emotional Intelligence/Human Skills/Affective Neuroscience) από την Six Seconds. Είναι επίσης, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MBA) με εξειδίκευση «στρατηγική διαχείριση – σκέψη». 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας