Λευτέρης Χρήστου: Το νέο αφεντικό στη Cytavision

Με θητεία από το 1991 στη Cyta και με πρώτο πτυχίο σε θέματα μηχανικής αλλά και μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων ο Λευτέρης Χρήστου αποτελεί το νέο αφεντικό στη Cytavision, την ώρα που υπό την ευθύνη του έχει χρέη εκπροσώπου Τύπου αλλά και το μάρκετινγκ Επιχειρηματικών Πακέτων της Cyta.

Ο Λευτέρης Χρήστου ανέλαβε το νευραλγικό τμήμα της Cytavision, μετά την αφυπηρέτηση του Γιώργου Λαμπριανού, ο οποίος αποχώρησε από τον Οργανισμό μέσω του πρόσφατου σχεδίου εθελούσιας εξόδου εργαζομένων από τον ημικρατικό.

Προτεραιότητα με την ανάληψη των νέων καθηκόντων για τον κ. Χρήστου, ο εμπλουτισμός με νέο περιεχόμενο των πακέτων της τηλεοπτικής πλατφόρμας, η αναδιοργάνωση ορισμένων πακέτων καναλιών και η καλύτερη επικοινωνία προς το κοινό.

Την ίδια ώρα οι αποχωρήσεις ατόμων με το σχέδιο εθελούσιας εξόδου της Cyta άφησε πολλές θέσεις κενές, με αποτέλεσμα σήμερα πολλά στελέχη του Οργανισμού να επωμίζονται πολλές εργασίες εκτός της ειδικότητας ή του τομέα γνώσεών τους. Παρόλα αυτά με τις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης να βρίσκονται προ των πυλών, δύσκολα θα εργοδοτηθούν νέα άτομα στον Οργανισμό, ακόμη και νεαρά, προκειμένου να προαχθούν παλαιότερα στελέχη που μπορούν να καλύψουν σημαντικές θέσεις.

Η λύση της εξασφάλισης υπηρεσιών από τρίτες εταιρείες αποτελεί μία λύση όπως επίσης και η επιλογή των ωρομίσθιων υπαλλήλων. Πρέπει πάντως να αναφερθεί ότι ακόμη και ο CEO της Cyta, Άριστος Ριρής, έχει υπό την ευθύνη πολλά ζητήματα είτε αυτά αφορούν θέματα επικοινωνίας και μάρκετινγκ, είτε τεχνικά θέματα τεχνικής φύσης που συνάδουν και με το προφίλ του ως επαγγελματία.

 

Δειτε Επισης

Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame