Κ.Χριστοφόρου: Πρόεδρος Ευρώπης στην IFATSEA

Στην θέση του Προέδρου Ευρώπης στην Διεθνή Ομοσπονδία Συνδέσμων Ηλεκτρονικών Ασφάλειας για την Εναέρια Κυκλοφορία ( IFATSEA) εξελέγη ο Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Ηλεκτρονικών Ασφάλειας για την Εναέρια Κυκλοφορία (CYATSEA) Κώστας Χριστοφόρου, εξασφαλίζοντας παράλληλα θέση στην παγκόσμια εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του CYATSEA, είναι η πρώτη φορά στην σαραντάχρονη πορεία του κυπριακού συνδέσμου που μέλος του εκλέγεται στην παγκόσμια ομοσπονδία (IFATSEA) και πρόεδρος Ευρώπης.

Η εκλογή του κ. Χριστοφόρου έγινε στην διάρκεια των εργασιών της παγκόσμιας συνέλευσης της ομοσπονδίας (IFATSEA) , η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ρώμη από τις 20-24 Οκτωβρίου, από τους αντιπροσώπους των 30 ευρωπαϊκών χωρών που ανήκουν στον ευρωπαϊκό τομέα της παγκόσμιας ομοσπονδίας και επικυρώθηκε από την ολομέλεια της παγκόσμιας συνέλευσης.

Η εκλογή αυτή, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Κύπρο τόσο για πολιτικούς λόγους που σχετίζονται με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κράτος στον τομέα των αερομεταφορών, όσο και γιατί δίνεται η πρόσβαση στα διάφορα φόρουμ στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τα θέματα Αερομεταφορών, καθώς η IFATSEA είναι αναγνωρισμένος εταίρος στον θεσμοθετημένο κοινωνικό διάλογο και εκπροσωπεί τους Ηλεκτρονικούς Ασφάλειας για την Εναέρια Κυκλοφορία στην Ευρώπη.

Δειτε Επισης

Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου
PASCAL International Education: Oλιστική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχής ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής