Axia: O Ρομπέρτο Μαραντίδη στο Τμήμα Επενδυτικής Τραπεζικής

Η Axia Ventures Group ανακοίνωσε ότι ο Ρομπέρτο Μαραντίδης έχει ενταχθεί στο Τμήμα Επενδυτικής Τραπεζικής της Εταιρείας ως Director με βάση το Λονδίνο.

Πριν από την AXIA, ο κος Μαραντίδης εργάστηκε για οκτώ χρόνια στην UBS στο Λονδίνο, όπου ήταν μέχρι πρόσφατα Director στο τμήμα Financial Institutions Group (‘’FIG’’). Τα τρία πρώτα χρόνια εργάστηκε στην ομάδα επενδυτικής τραπεζικής Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και Ελλάδας της UBS, όπου ανέπτυξε εμπειρία σε διάφορους τομείς με ιδιαίτερη έμφαση στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις τηλεπικοινωνίες και την υγειονομική περίθαλψη

Το 2010 ο κος Μαραντίδης εντάχθηκε στο τμήμα FIG της UBS, όπου και έκτοτε επικεντρώθηκε στη δημιουργία και την εκτέλεση εξαγορών, συγχωνεύσεων και συναλλαγών κεφαλαιαγορών για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία περισσότερες από είκοσι συναλλαγές M & A και αγορών κεφαλαίου, έχοντας εργαστεί και σε πολλές άλλες.

Ο κος Μαραντίδης είναι κάτοχος Master of Science in Economic and Social Sciences από το Πανεπιστήμιο Bocconi και Bachelor of Science in Government and Economics από το London School  of Economics.

Ο κος Αλέξανδρος Αργυρός, Διευθύνων Σύμβουλος και Επικεφαλής Επενδυτικής Τραπεζικής της AXIA, σχολίασε ως εξής: ‘’Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε το Ρομπέρτο στην AXIA. Οι γνώσεις και η εμπειρία του στην κάλυψη χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και Ελληνικών εταιριών από το Λονδίνο θα είναι πολύτιμες για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Του ευχόμαστε μια μακρά και επιτυχημένη σταδιοδρομία μαζί μας’’.

 

Δειτε Επισης

ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις
Καλύτερες οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία-Ικανοποίηση Υπουργείου Οικονομικών
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Σε καθοδική πορεία ωθούμενος από τη μείωση στις τιμές της ενέργειας ο πληθωρισμός
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Στοχευμένη συγκέντρωση δυνητικών επενδυτών στο Λονδίνο-Παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες για επενδύσεις στην Κύπρο
Περνούν από τη ΒΟΥΛΗση στην πράξη-Η πρόταση νόμου που κόβει τα δωδεκατημόρια των ημικρατικών