ΙΝ ΒUSINESS AWARDS 2014: Οι υποψηφιότητες στην κατηγορία «Manager»

39 υποψήφιοι διεκδικούν φέτος την ψήφο του κοινού σε 8 κατηγορίες βράβευσης στα έβδομα ΙΝ Business Awards που παρουσιάζει η Ελληνική Τράπεζα. Στην κατηγορία «Manager» υποψήφιοι είναι πέντε Κύπριοι Manager που ξεχώρισαν για το έργο τους κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς.

ΑΛΕΞ ΜΟΥΡΑΤΙΑΝ, COUNTRY MANAGER CYPRUS & MALTA, SAP CYPRUS

Κατέχει πτυχίο BEng (Hons) civil engineering with computing και μεταπτυχιακό MSc management από το Surrey University. Άρχισε την καριέρα του σε διεθνείς κορυφαίους οργανισμούς πληροφορικής με έδρα το Λονδίνο. Από τον Αύγουστο του 2006 διαχειρίζεται το δίκτυο της SAP Κύπρου, το οποίο περιλαμβάνει πέραν των 400 πελατών, καθώς επίσης και το οικοσύστημα των εξουσιοδοτημένων SAP συνεργατών με πέραν των 100 επαγγελματιών νέας γενιάς. Τον Απρίλιο του 2014 ανέλαβε τα ίδια καθήκοντα και για τη Μάλτα.
Ψηφίστε τους υποψήφιους της αρεσκείας σας ΕΔΩ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ CEO, ASPEN TRUST GROUP

Είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας, κάτοχος πτυχίου στους τομείς των οικονομικών και της χρηματοδότησης επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο Southampton του Ηνωμένου Βασιλείου και μέλος του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας. Εργάστηκε σε Pricewaterhouse Coopers και Arthur Andersen και από το 1998 δραστηριοποιείται στον Όμιλο Εταιρειών Aspen Trust Group, του οποίου είναι συνιδρυτής. Έχει, επίσης, ενεργή προσφορά στον τομέα των χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων ως μέλος της επιτροπής διοικητικών υπηρεσιών του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της δεξαμενής σκέψης, Θουκυδίδης, το 2011 και το 2013 του διοικητικού συμβούλιου του Cyprus Investment Funds Association.
Ψηφίστε τους υποψήφιους της αρεσκείας σας ΕΔΩ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΟΥΡΟΣ, VICE PRESIDENT, FINANCIAL DIVISION, NCR MIDDLE EAST AFRICA REGION

Ξεκίνησε την καριέρα του στην NCR (Cyprus) το 1988 στο τμήμα πωλήσεων. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου City του Λονδίνου και του Cass Business School. Υπηρέτησε την NCR από διάφορες διευθυντικές θέσεις, καλύπτοντας πολλές γεωγραφικές περιοχές, όπως, Λατινική Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Το 2011 ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου και τη διοίκηση της NCR Μέσης Ανατολής και Αφρικής, την οποία κατέχει με επιτυχία μέχρι σήμερα. Είναι, παράλληλα, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του CIBA και αντιπρόεδρος του AM-Cham Cyprus.

ΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, COUNTRY MANAGER, DHL EXPRESS ΚΥΠΡΟΥ

Ο Ντίνος Ιωαννίδης άρχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τον τομέα του engineering. Η ανάληψη, ωστόσο, στην πορεία διευθυντικών πόστων τον ώθησε στην απόκτηση MBA. Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται στην DHL Express Κύπρου. Η ανάθεση στον ίδιο, αρχικά, καθηκόντων διευθυντή πωλήσεων και εμπορικού διευθυντή συνέβαλε στην ενίσχυση της θέσης της εταιρείας στην κυπριακή αγορά και στον εκσυγχρονισμό του τομέα των πωλήσεων. Από το 2009 ανέλαβε τη θέση του country manager, υλοποιώντας στρατηγική που βοήθησε την εταιρεία να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις της κρίσης και να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην αγορά.
Ψηφίστε τους υποψήφιους της αρεσκείας σας ΕΔΩ


ΡΕΑ ΚΑΡΤΕΛΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, UNILEVER TSERIOTIS


H επαγγελματική της πορεία άρχισε από την Unilever Ελλάδος το 1980. Από το 1993 τέθηκε επικεφαλής του τμήματος εξαγωγών της εταιρείας, ενώ το 2009 ανέλαβε και καθήκοντα country manager της Unilever για την Κύπρο. Σταθμό στην καριέρα της απετέλεσε κατά το 2012 η ανάληψη της θέσης της διευθύνουσας συμβούλου στη νεοϊδρυθείσα Unilever Κύπρου, που απασχολεί σήμερα 60 εργαζομένους. Στα δύο χρόνια λειτουργίας της στο νησί, η εταιρεία έχει καταφέρει να καταστεί σημείο αναφοράς στον τομέα που δραστηριοποιείται, με καινοτόμες προτάσεις και στρατηγικές προσεγγίσεις.
Ψηφίστε τους υποψήφιους της αρεσκείας σας ΕΔΩ

Δείτε όλους τους υποψήφιους για τα IN Business Awards 2014 ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο