Δήμητρα: Παρελθόν ο Δημητράκης από την προεδρία

Την πρόθεσή του να μην επαναδιεκδικήσει την προεδρία του ΔΣ της Δήμητρας Επενδυτική έλαβε ο Δημητράκης Σταύρου, απόφαση την οποία κοινοποίησε στους μετόχους της εταιρείας κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Παράλληλα, με τον κ. Σταύρου αποχώρησε από το ΔΣ της Δήμητρας και ο Κρίτων Γεωργιάδης. Τις θέσεις των προαναφερθέντων στο ΔΣ πήραν οι Δημήτρης Φιλιππίδης και Ανδρέας Σκορδής, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει και την προεδρία του ΔΣ της εταιρείας.

Κατά την ολοκλήρωση της ομιλίας του ενώπιον της ΕΓΣ της Δήμητρας ο απερχόμενος πρόεδρος της εταιρείας τόνισε:

«Θέλω να πιστεύω ότι ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κατά τα τελευταία 5 χρόνια, πρόσφερα ανιδιοτελώς, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου, στην  επιτυχή  ανοικοδόμηση  της  Δήμητρας. Θα ήταν για μένα  χαρά  και  τιμή  να συνεχίσω να υπηρετώ την Εταιρεία και τους 150.000 μετόχους της.  Δυστυχώς όμως, οι προσωπικές μου υποχρεώσεις δε μου επιτρέπουν να αφιερώνω πλέον στην Εταιρεία το χρόνο που απαιτεί η θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Ως εκ τούτου, αποφάσισα ότι δε θα επαναδιεκδικήσω τη θέση που κατέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση, παραδίδοντας έτσι τη σκυτάλη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εσείς, οι μέτοχοι της Εταιρείας, θα επιλέξετε. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι θα παραμείνω πιστός συνεργάτης της Εταιρείας και θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα αυτού του σημαντικού για τον τόπο μας επενδυτικού οργανισμού.

Κλείνοντας, επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στα στελέχη της Εταιρείας γιατί με τη δουλειά τους συνέβαλαν αποφασιστικά στη νέα πορεία ανάπτυξης.   Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνεργάτες μας, τους Ελεγκτές και τους Νομικούς μας Συμβούλους, καθώς επίσης και τους Σύμβουλους Επενδύσεων για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια του έτους.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά τη μεγάλη Συνεργατική οικογένεια, τα μέλη της οποίας αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των μετόχων της Δήμητρα και όλους τους μετόχους της Εταιρείας για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν και να τους διαβεβαιώσω πως γνώμονας μας παραμένει πάντοτε η διασφάλιση των δικών τους συμφερόντων».

Δειτε Επισης

Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame