Α. Δημητριάδης: Νέος πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου

INBusinessNews  30/07/2014 12:54
Α. Δημητριάδης: Νέος πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου

Α. Δημητριάδης: Νέος πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου

INBusinessNews  30/07/2014 12:54

Η Γενική Συνέλευση και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου ανέδειξαν τον Ανδρέα Δημητριάδη στην θέση του Προέδρου του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου καθώς και Προέδρου της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 

• Εξειδικευμένη, δυναμική και αποτελεσματική παροχή βοήθειας και υποστήριξης προς τις μικρές επιχειρήσεις για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και την προώθηση των δραστηριοτήτων τους.

• Καταλυτικές παρεμβάσεις για την συνεργασία και κοινοπραξία των επιχειρήσεων της Πάφου και την προώθηση κοινών σκοπών και στόχων.

• Ανάληψη συλλογικής δράσης για τον προσδιορισμό και προώθηση δομημένου μοντέλου ανάπτυξης της Πάφου, το οποίο θα δίνει έμφαση στην προσέλκυση διεθνών επιχειρήσεων και στην καθιέρωση της Πάφου ως περιφερειακού κέντρου παροχής ποιοτικών υπηρεσιών. 

• Συμμετοχή της Επαρχίας Πάφου στην παροχή υπηρεσιών προς εταιρείες εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων καθώς και την μεταποίηση υποπροϊόντων υδρογονανθράκων που χαρακτηρίζονται από μηδενικές επιπτώσεις στον περιβάλλον.

• Προώθηση της Επαρχίας ως περιφερειακού κέντρου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, έρευνας και παροχής υψηλών ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών.

• Προώθηση της υλοποίησης μεγάλων και εμπλουτιστικών έργων υποδομής και ανάπτυξης του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

• Στήριξη και ενδυνάμωση της οικοδομικής και τουριστικής βιομηχανίας, προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, εξασφάλιση νέων αεροπορικών συνδέσεων με προορισμούς που παρουσιάζουν προοπτικές και μείωση εποχικότητας

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας