Νέος επικεφαλής για την Πόρσε

INBusinessNews  09/07/2014 11:35
Νέος επικεφαλής για την Πόρσε

Νέος επικεφαλής για την Πόρσε

INBusinessNews  09/07/2014 11:35

Ο 44χρονος  Frank-Steffen Walliser αναλαμβάνει καθήκοντα ως ο νέος Αντιπρόεδρος της Πόρσε από την 1η Οκτωβρίου. Ανάμεσα στα καθήκοντα του θα είναι να επιβλέπει τις διεθνείς δραστηριότητες της εταιρείας, καθώς και την παραγωγή σπορ αυτοκινήτων. Ο Frank-Steffen Walliser είναι ο διάδοχος του 59χρονου Hartmut Kristen, ο οποίος πλέον θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην Επιτροπή για την Έρευνα και Ανάπτυξη. 

Ο Hartmut Kristen είχε μια μακρόχρονη σταδιοδρομία στην Πόρσε. Γεννημένος στο Βερολίνο, ο Kristen προσχώρησε στην εταιρεία το 1983, και από το 1994 ήταν υπεύθυνος για τις αγωνιστικές δραστηριότητες των πελατών και των οχημάτων GT. Το 2004 ανέλαβε ως Αντιπρόεδρος της Porsche Motorsport. Εκτός από την επέκταση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Porsche σε όλο τον κόσμο, η προώθηση νέων, ταλαντούχων οδηγών αγώνων ήταν μέσα στα επιτεύγματά του. Υπό την καθοδήγησή του, προέκυψε το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη νεολαία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. 

Η Porsche  είναι ένα οικείο περιβάλλον και για τον Frank-Steffen Walliser. Μετά την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος στον τομέα της μηχανολογίας, ειδικεύεται σε κινητήρες εσωτερικής καύσης, ενώ κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Στρατηγικής από το 2003-2008. Ως ο νέος Αντιπρόεδρος της Porsche, ο Frank-Steffen Walliser θα είναι υπεύθυνος για τις διεθνείς δραστηριότητες της εταιρείας, καθώς και για την παραγωγή σπορ αυτοκίνητων. 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας